2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا خونه نمیاد مگر وقت خواب

258 بازدید | 26 پست

بچه ها ما 13 سال کنار حانواده شوهر تو روستا بودیم

با هزار مصیبت از اون خراب شده رهاشدم و از اول مهر خونمون رو آوردیم و اومدیم شهر

خلاصه که تو تمام این روزها

شوهرم صبح زود ساعت 7 صبح بیدار میشه

حتی صبحانه هم نمیخوره ومیره

و شب 11،12میاد

و مستقیم میره وی اتاق خواب میخوابه

باز روز بعدش همون آشو همون کاسه

فقط یک بار شب ساعت 9 اومد

اونم چون با مادرش دعواش شده بود

مادرش میخاد ؟! یا داره باهات ب خاطر جدا کردن از روستا لج بازی می‌کنه ؟! با واقعا دلش تنگه اونجاست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل تایمو یعنی سره کاره یا نمیخواد خونه بیاد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اصلا اینجا رو به عنوان خونه قبول نداره انگار

جبهه نگیر که فکر کنه حساسی ‌همین که آوردیش شهر خوبه 

اگه گاهی زود اومد خوشحال شو بگو چه قدر خوبه زود اومدیم خونه گرم شد ممنون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مادرش میخاد ؟! یا داره باهات ب خاطر جدا کردن از روستا لج بازی می‌کنه ؟! با واقعا دلش تنگه اونجاست

فکر میکنم همه باهم 

مخصوصا لجبازی میکنه باهام

الهی خیرنبینه که انقدر اذیتم میکنه

وقتی میگن قبل ازدواج قبول نکنین هر جا زندگی کنین برای همینه .ممکنه ادم با زور طرفو جابجا کنه کنترل کنه اما طرفم آزار اذیت خودشو یجوری،نشون میده .بنظرم بهش گیر نده چون دعوام میشه بزار تا دل خودش براتون تنگ شه . 

جبهه نگیر که فکر کنه حساسی ‌همین که آوردیش شهر خوبه اگه گاهی زود اومد خوشحال شو بگو چه قدر خوبه زود ...

پدرم فوت کرد 

با سهم پدریم خونه خریدم

و گفتم دیگه روستا نمیمونم

و اومدم

مجبور شد بپذیره

واسه همین فقط شب هامیاد

وگرنه این مردک مگه اسه من خونه میگرفت

13 سال دق گذاشت تو دلم به خاطر خونه،  آخر سر هم خودم خونه خریدم

وگرنه این  مردک از این عرضه ها ندره