2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا خونه نمیاد مگر وقت خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 26 پست
پدرم فوت کرد با سهم پدریم خونه خریدمو گفتم دیگه روستا نمیمونمو اومدممجبور شد بپذیرهواسه همین فقط شب ...

عیب نداره به مرور بهتر میشه و میفهمه کجا باید بره و چقدر باید بره صبور باش با سیاست میاد پیشت هیچ تکون هم نمی‌خوره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پدرم فوت کرد با سهم پدریم خونه خریدمو گفتم دیگه روستا نمیمونمو اومدممجبور شد بپذیرهواسه همین فقط شب ...

اگر بهش میگی مردک که حق داره

ناراحت نشی عزیزم ولی با احترام و محبت جذبش کن 

دلش خوش باشه میاد 

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردی که با خونه مثل هتل برخورد میکنه و مارو آدم حساب نمیکنهچی بهش بگمبگم تاج سر؟

بچه هم داری؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
مردی که با خونه مثل هتل برخورد میکنه و مارو آدم حساب نمیکنهچی بهش بگمبگم تاج سر؟

چرا حالا با من دعوا داری

رابطتت چجوریع باهاش باهم خوب رفتار میکنید یا ن؟ 

اگه بچه نداشتم که 13سال تحملش نمیکردم آخه

وتقعا بچه که میاد مجبوری تحمل کنی 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
مدددام پشت سرم در حال دسیسه چینیهو پیش مردم پشتم بد میگه

شوهر منم باهام تو جمع خوب نبود

الان احترامم داره چون بهش احترام میزارم 

تلاش کن درست میشه با محبت باهاش حرف بزن

هیچکس اونقدر بدنیست که نشه باهاش ارتباط گرفت