2777
2789
عنوان

کتایون ریاحی تو فیلم حضرت یوسف واقعا زیباست

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دندون رو گریم میکنن توی پیریش دندوناش همه نابود نشون داده شده

یه بازیگر بود اسمش یادم نیست دندوناش رو تو فیلمی گریم کرده بودن میگفت تراش داده میشه 

واس همون مبلغ زیادی پول دریافت میکنه

چرا باید عکس مامانمو بفرستم تو سایت؟

عزیزم اینکه با افزایش سن ادم صورتش دیگه مثل ۲۰ سالگیش نباشه طبیعیه منم مامانم پوستش نسبت به بقیه هم سناش خیلی بهتره هم‌بخاطر ژنتیک هم بخاطر اینکه اصلا ارایش نمیکنه ، اما خب ۴۷ سالشه نمیشه هنوز مثل یه کودک باشه

بازیگرا ۹۹ درصدشون همینن تعصبی نباش 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عزیزم اینکه با افزایش سن ادم صورتش دیگه مثل ۲۰ سالگیش نباشه طبیعیه منم مامانم پوستش نسبت به بقیه هم ...

من مامانم واقعا پوستش صافه و همینطور برق داره 

اصلا چروک نداره 

دلیلش هم نمیدونم چیه چون هیچکدوم از دایی ها و خاله هام اونطور نیستن 

تعصبی هم نیستم 

ولی کتایون واقعا تو فیلم پوستش و کلا مدلش محشره

اون موقع زنای نچرال و خوشگلو میوردن واسه بازیگری واسه اونهالان بازیگرای جوون همشون عملی ان

کتایون ریاحی اولین زن ایرانی بود که صورتش رو عمل کرد 

فکر کنم اون موقع برزیل هم رفت این کار رو انجام داد 

چون قطب جراحی پلاستیک بود اون زمان