2777
2789
عنوان

اشتباه خیلی بزرگی کردم بچه آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 89 پست

خدا شفاش بده برای سلامتیش هر تعداد که میتونی حمد بخون هدیه به حضرت فاطمه کن ایام فاطمیه هست یه نذر یا به نیت حضرت فاطمه یه کمک به نیازمند کن ان شاءالله که گشایش ایجاد بشه داروهای دکتر برای بهبودیش موثر بشه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا صد بار اینکارا کردم

بلد نیستی بمیرم برات من شوهرم چون خودش کارش اینه خیلی آسوده بودم ولی خودم دقیق دو هفته پیش آبجیم بودم خواهرزادم اینجوری دفع داشت تو یه قطره الان روغن زیتون بریز تو شیشه شیرش  

دور نافش جهت عقربه های ساعت چرب کن.درضمن متخصص گوارش کودکان ببر بچت رو .خودت غذاخای مسهل بخور که بچت ...

اونم بردم گفته تنگی مقعد خفیف داره خوب میشه نه دارویی دادن نه چیزی فقط میگن خوب میشه

ببلاک کامفورت

یکاری دکتر بهم گفته بود.گوش پاک کن با روغن زیتون چرب کن اروم داخل مقعدش بزن همین جلو زیاد داخل نبری زود دفع میکنه.شاید دارویی که میخوره براش یبوست اورده یه روز نده ببین چجوریه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ملین تا دلت بخواد خوردم

اسی لطفا شیرخشک رو بذار کنار چون هم کم‌کم سینه خودتو ول میکنه و هم اینکه بچه یبوستی میشه و روده هاش نابود میشه 

من دوقلوهامو شیر خشکی کردم چون شیرم به دوتاشون نمیرسید

طفلیا خیلی اذیت بودند واسه دسشویی الانم که سه ساله شدند بردم یه دکتر خیلی خوب تا با داروها با بدبختی شکمشون روان شده

با بچه بد نکن و شیرخودتو فقط بده 

اونم بردم گفته تنگی مقعد خفیف داره خوب میشه نه دارویی دادن نه چیزی فقط میگن خوب میشه

شیاف زیاد هم مصرف کنی.تنبلی روده می گیره. ببین خودت یک مدت غذاها ومیوه های مسهل بخور.تاثیر داره روی شیرت.شیرخشکش هم عوض کن حتما.چون بعضی شیرخشکها یبوست میارن