2777
2789
عنوان

اشتباه خیلی بزرگی کردم بچه آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 89 پست

شکمشو ماساژ بده پاهاشو آروم تو شکمش جمع کن که دفع کنه بعضی بچه ها روده هاشون اول تولد تنبله کم کم راه میفته فقط اینکه بدون مشورت پزشک هیچی بهش ندی بخوره خطرناکه خیلی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه دو هفته رو بهش روغن زیتون بده؟دکتر براش تجویز کرده بود؟

نه خودمون چون طب سنتی خوندیم تازه بچه من نارس هم بود شوهرمم شکمشو ماساژ میداد آها خودمم خواهرزادم مشکل داشت شکمشو با روغن زیتون ماساز میدادم هم سن نی نی خوشکل تو بود ولی دل و روده شو نریزی بیرون ده وه رانی یعنی دایره ای و برعکس بعد با چهارانگشت یواش یواش حرکت به پایین بخدا با برادرزاده مم اینکارو میکردم زود اثر میکرد شکمشون گرم میشد کثیف میکردن خودشونو ما نیستیم که هیچی رومون اثر نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقا.حالا اولشه بچه ها هر چی بزرگتر میشن مشکلاتشونم بزرگ میشه.البته ادم بعد زایمان با تغییر شرا ...

اخه عزیزوم همش زوور میزنه یه تیکه بیداره گریه میکنه دکتر گفته ممکنه یه تیکه از روده ش عصب نداشته باشه اینم اوکیه؟

جدی میگی یا شوخی میکنی بچه فقط دو هفته س متولد شده ممکنه دور از جونش بمیره، الکی که نگفتن تا شش ماه ...

نه جدی میگم میتونی تو شیشه شیرش بریزی در حد قطره اولاش تا بزرگتر میشه و ماساژ شکم با روغن زیتون

اخه عزیزوم همش زوور میزنه یه تیکه بیداره گریه میکنه دکتر گفته ممکنه یه تیکه از روده ش عصب نداشته باش ...

الهی بمیرم.بهش گریپ میکسچر میدی؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بله دقیقا.حالا اولشه بچه ها هر چی بزرگتر میشن مشکلاتشونم بزرگ میشه.البته ادم بعد زایمان با تغییر شرا ...

باید مدیریت کرد دیگه چاره چیه ما مادرا اونقدر قوی هستیم که از پسش بربیایم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

باید مدیریت کرد دیگه چاره چیه ما مادرا اونقدر قوی هستیم که از پسش بربیایم

اره عزیزم.عشقشون بزرگتر از سختی هاشونه.با یه لبخندش همه چیز فراموش میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم