2777
2789
عنوان

2سال درس خوندنتون رو ول میکنین که مهاجرت کنین⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگلیس با المان قابل مقایسه نیست منم لندن درس خوندم صد برابر بهتر از المانه حتی اونجا افرادی بودن که ...

اینگلیس واسه مقطع کارشناسی به نظرتون فاند میده؟ من که از همه شنیدم  اینگلیس ها خیلی نژاد پرستن ترسیدم 

نمیدونم المانی بلده یا نع اخه منم چون ممکنه تو این مسیر قرار بگیرم میپرسم پس کجا میشه رفت که هم اگه ...

کارشناسی رو تموم کنه

حتی اگ پیام نورم باشه میتونه اپلای کنه برا مستر

کانادا یا استرالیا

حتی جنوب اروپام باز بهتره از بقیه اروپا

شاید تا اونوقت ترامپم ک رفت ویزای ایرانیا ازاد شد

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

ولی همین ایران برا پولدار شدن راحت ترین جاس 

هرجا بره باید از صفر شروع کنه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

متعصب نیستم اخه دارم میبینم هم داماد المانی اومده تو خانوادم هم عروس خیلی مهربونن و دختر خاله ها و د ...

اینجوری مردمشون مهربون هستن به قول خودت تو خانواده تون اومدن 

منم تو کوچه و‌خیابون مردمش خیلی خوب بودن حتی چمدون رو از دستم میگرفتن با مخبت جوابمو میدادن همه جا کمکم میکردن 

اما هم دانشگاهی داشتم از المان اومده بود میگفت بهم کار نمیدادن 

یا تا وقتی مستاجر از خودشون داشتن به مهاجر خونه نمیدادن اما انگلیس اینجوری نیست 

در کل فامیلهاتون خیلی سال پیش احتمالا رفتن و تا الان بار خودشون‌ بستن اونزمان این شکلی نبود خیلی جای پیشرفت داشت 

الان دیگه شرایط المان برای مهاجری که امروز میخواد بره افتضاح شده 

درسته.... اما جایی ک تحریم باشه و اب و هوا نداشته باشه پولم باشه فایده نداره

والا پول دارایی که ما میشناسیم بهشون میگیم اینقدر که دارید چرا نمیرید خارج؟ 

جوابشون چی باشه خوبه؟ اینجا واسه پول پارو کردن بهتره 

اتفاقا به تحریم ها هم اشتری کردیم گفتن تو شرایط تحریم برای ما خیلی بهتره 

حالا خب این حرف با توجه به شغل هرکسی میتونه متفاوت باشه 

یکی هست شرایط تحریم براش بهتره 

یکیم هست که این شرایط باعث بدتر شدن وضع مالیش میشه

ایلتس و کارشناسی تو ایران بگیر برای مستر برو من الان یکی از نزدیکان خودم کنکور داره میکه الان برم گف ...

یعنی حتی اگه شرایطش پیش اومد هم نره؟ 

بعد به نظرتون دانشگاه خیلی تاثیر میزاره؟ 

مثلا کامپیوتر شریف با کامپیوتر فردوسی فرق زیادی دارن واسه فاند گرفتن ؟

کارشناسی رو تموم کنهحتی اگ پیام نورم باشه میتونه اپلای کنه برا مسترکانادا یا استرالیاحتی جنوب اروپام ...

یعنی واقعا فرقی بین شریف و پیام نور نیست واسه گرفتن فاند ؟ 

پس من چرا دارم انقدر تلاش میکنم 😐

خب همین کپکش یک دردسره و خب با روحیه ایرانی سازگار نیس اما خب کسی دوست داشته باشع اون اب و خوا رو مش ...

من برگشتم ایران 

شوهرم که اصلا با آب و‌هوا و قوانین کاری و مالیاتی کنار نیومد برگشت ایران منم بعد از یکمدت اومدم من لندن بودم اما برای سفر شهرهای دیگه اش رو هم رفتم 

انگلیس این کپکش خیلی رو مغز بود 

اخه تو این دوران خونه ها باید کپک بزنه 

خیابون ها هم آنقدر باریک که دو تا ماشین به زور از کنار هم رد میشدن 

اما من چون رشته خودم اقتصاد و مارکتینگ بود وقتی شاخص های اقتصادی انگلیس و کانادا زو مقایسه میکردیم برای رشد حقوق و تورم انگلیس رتبه سوم بود کانادا رتبه دهم 

یعنی افزایش تورم در کانادا بیشتر از رشد دستمزدها بوده دقیقا شبیه ایران 

یعنی واقعا فرقی بین شریف و پیام نور نیست واسه گرفتن فاند ؟ پس من چرا دارم انقدر تلاش میکنم 😐

انقد دانشگاه ازادیا تونستن فول فاند بگیرن!

اینجوری مردمشون مهربون هستن به قول خودت تو خانواده تون اومدن منم تو کوچه و‌خیابون مردمش خیلی خوب بود ...

اخرینشون دهسال پیش رفتن .. اره خب ممکنه... گویا لندن زندگی میکنی ... پایتحته و گرونه و خونه ها کوچکه.. منچستر خیلی بهتره ...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ولی همین ایران برا پولدار شدن راحت ترین جاس هرجا بره باید از صفر شروع کنه

بحث پولدار شدن نیست اصلا مثلا من خودم به یه کاری علاقه دارم که تو ایران جای پیشرفتش صفره حتی تو کشور های دیگه فقط از امریکا و این کشور ها شاید بتونی موفق بشی توش