2777
2789
عنوان

2سال درس خوندنتون رو ول میکنین که مهاجرت کنین⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 79 پست
خیلی هم داره مگه رفتی و دیدی ک میگی بستگان نزدیک من الماننن عالیه..

بله رفتم 

خونه هاش که یک دهم ایران امکانات نداره 

سیستم حمل و نقلش با تاخیر بسیار زیاد 

پزشکی داغون 

آب و هوا هم وحشتناک سرده 

من انگلیس درس خوندم اونجا حتی سقط داشتم تاپیک هم زدم انگلیس خیلی خوبخ المان ده درجه از انگلیس بدتره 

ببین خونه های انگلیس اصلا در حد خونه های ما تو تهران نبود بعد خونه های انگلیس در برابر المان عالی محسوب میشه 

فکر کن خونه هاشون کپک میزنه 

المان ده سال پیش خوب بود فامیلهای ما هم اونزمان رفتن المان 

پنج سال پیش کانادا خوب بود الان اونم داغون شده 

الان استرالیا خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این المان رو به عنوان پل در نظر گرفته که بعدش امریکا بره

خب ریسکه

وضع ویزای امریکا رو ک میبینی

اگ انقد راحت بود اینهمه ایرانی المان رفته بودن

بخاطر یه احتمال نره خودش رو و المان گیر بندازه

اصلا زبان المانی مگه بلده!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

خوب راه اشتباهی هست ببین زبان آلمانی بینهایت سخته دو سال عمرش رو بزاره زبان آلمانی بخونه بعد دوباره ...

خب پس کجا بره که واسش پل باشه بتونه بعدش بره امریکا ؟

خیلی مهمه واسم چون منم ممکنه تو این مسیر قرار بگیرم البته الان کنکوریم 

به نظرتون بعد کنکور شروع کنم واسه ایلتس و مهاجرت واسه مقطع کارشناسی یا نه باید تا ارشد وایستم؟

این المان رو به عنوان پل در نظر گرفته که بعدش امریکا بره

ببین برادر من انگلیسه سالهاست.. از بس هوا ابریه و دلگیر همش خلقشون گرفته ...چند تا دیگه دختر دایی هام امریکا تگزاس هیوستونن اونجا خیلی بهتر از انگلیسه و حتی بهتر از المان ... ولی المان از انگلیس بهتره ... یا بره امریکا یا استرالیا اونجا هم عالیه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اخه این میخواد بره امریکا در نهایت میشه بگین المان رو چرا میگن خوب نیست؟

المان تو خود اتحادیه اروپا هم بدتره 

مثلا من اتریش بودم خیلی بهتر از المانه اونم زبانش آلمانی هست اما خونه هاش درست پ حسابیه سیستم حمل و نقل خوبی داره مثل المان نیست که یکهو قطار یکساعت تاخیر داره آب و هوا هم فوق الهاده افتضاح 

کار هم تازگی به مهاجرین بد میدن از قصد آلمانی زو با لهجه حرف میزنند نفهمی چی گفتن بعد رد میکنند 

بله رفتم خونه هاش که یک دهم ایران امکانات نداره سیستم حمل و نقلش با تاخیر بسیار زیاد پزشکی داغون آب ...

برادرا خودمم انگلیسن سالهاست ... همه رو میدونم انگلیس هوا همیشه ابری و بارونیه باز المان افتاب داره  ولی دختر خاله هام الماننن و چند تاشون با المانی ازدواج کردن .... با استرالیا موافقم یکی از برادرام میخواد بره

ببین برادر من انگلیسه سالهاست.. از بس هوا ابریه و دلگیر همش خلقشون گرفته ...چند تا دیگه دختر دایی ها ...

انگلیس با المان قابل مقایسه نیست 

منم لندن درس خوندم صد برابر بهتر از المانه 

حتی اونجا افرادی بودن که بعد از سالها از کانادا و امریکا اومده بودن میکفتن انگلیس خیلی بهتره 

اولا درسته هوای انگلیس گرفته و بارونی هست اما از اکثر کشورهای اروپا و کانادا بهتره 

زبانش انگلیسی هست مردمش کمتر نژادپرستی دارن منکه اصلا نژادپرستی ندیدم البته گفتن چون خانوم هستی و به قولی سفید پوست هستی نژادپرستی ندیدی 

کار توش فراوونه جای پیشرفت شغلی زیاد داره 

شاخص های ثروتش از کانادا خیلی بالاتره 

فقط خونه هاش کوچیک و کپک زده است 

چقدر نسبت به آلمان متعصبی

متعصب نیستم اخه دارم میبینم هم داماد المانی اومده تو خانوادم هم عروس خیلی مهربونن و دختر خاله ها و دختر دایی و پسردایی بسیار از مردمانشون راضین....

خب ریسکهوضع ویزای امریکا رو ک میبینیاگ انقد راحت بود اینهمه ایرانی المان رفته بودنبخاطر یه احتمال نر ...

نمیدونم المانی بلده یا نع 

اخه منم چون ممکنه تو این مسیر قرار بگیرم میپرسم پس کجا میشه رفت که هم اگه شد بری امریکا بری اگه نشد هم همونجا بمونی و خوب باشه؟

خب پس کجا بره که واسش پل باشه بتونه بعدش بره امریکا ؟خیلی مهمه واسم چون منم ممکنه تو این مسیر قرار ب ...

ایلتس و کارشناسی تو ایران بگیر برای مستر برو 

من الان یکی از نزدیکان خودم کنکور داره میکه الان برم گفتم اول کارشناسی تو اینجا بگیر بعد برو خیلی فرق میکنه 

به همه هم میگم برای مستر برین 

انگلیس با المان قابل مقایسه نیست منم لندن درس خوندم صد برابر بهتر از المانه حتی اونجا افرادی بودن که ...

خب همین کپکش یک دردسره و خب با روحیه ایرانی سازگار نیس اما خب کسی دوست داشته باشع اون اب و خوا رو مشگلی نیس اخرش باهاش سازگار میشن ... کدوم شهرش هستی؟