الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو بابا یع خانمه بهم زنگ زده بود گفت تو دختر فلانی هستی بگو منم گفتم بله بعد بگو گفتم شما کی باشی گفتش که شمارهی شمارو از گوشی باباتون دیدم گرفتم زنگ زدم😂😑
اگ زن های هول و بی لول دوهزاری و خونه خراب کن نبودن مردا با چی میخواستن وسوسه بشن درسته مرد مقصره ول ...
بیخیال این شعارهای شیش من یه غاز !!! اگه زنا هم غیرت داشتن مردارو پرو نمیکردن این نمیشد . مرد هم زیاده ک بخواد با زن متاهل باشه . یه بار بهش نگا کن یه پیام بده . بودن هیچ ! اونوقت ببین شوهره چیکارت میکنه ! نمیگه همجنسم خیانت بمن خیانت کرده ! معمولا مردا زنای حراب رو میزنن تا دم مرگ . بعدشم کاری میکنن بدون مهریه از زندگیشون گمشه . ک اصلشم همینه . ولی زنا بخاطر اینکه میترسن تنها بمونن شوهر پیدا نشه و کسی نباشه خرجشونو بده .. همیشه تقصیر رو میخوان بندازن گردن یکی دیگه و مث کنه بچسبن به مرد هرزه ! امثال شما فقط زن ستیزن ..همین .. و با این کارتون باعث میشید مردا پروتر بشن و بیشتر خیانت کنن چون میدونن در هر صورت زنه هست و نمیره .حتی با وجود نداشتن بچه !!
بیخیال این شعارهای شیش من یه غاز !!! اگه زنا هم غیرت داشتن مردارو پرو نمیکردن این نمیشد . مرد هم زیا ...
ببین ی زن نمیتونه بچشو بفرسته زیر دست نامادری من زن ستیزم آره، با زنی ک بخواد ظلم کنه ضمنا مرد هم میشناسم زنش خیانت کرده بخاطر ابروش و بچه هاش چیزی نمیگ