2777
2789
عنوان

همونی که گفتم هم اتاقیم هی قابلمو بر میداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر میخوام بگم دوستم خریدش اخر هفته ها میارم استفاده کنم طول هفته ماهیتابه ام را استفاده میکنم

حالا شاید فردا بهت گفت یه وسیله دیگتو بده اونوقت چی میگی؟ اذیتت کردن میری پیش رئیس دانشگاه یا پیش مسئول خوابگاه ها اطلاع میدی ببین مسئول خوابگاه کیه نه اونی که تویه خوابگاه هست و شیفت میمونه

آره اینم خوبه

بعدم اعتماد به نفستو ببر بالا اولویت خوابگاه با غیر بومی هاس شما در هر صورت اولویتی اگه اذیتت میکنن چه هم اتاقی چه سرپرست راهکار داره برو پیش امور خوابگاه های دانشگاه حرفتو بزن حقتو بگیر وظیفشونه 

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
حالا شاید فردا بهت گفت یه وسیله دیگتو بده اونوقت چی میگی؟ اذیتت کردن میری پیش رئیس دانشگاه یا پیش مس ...

کلا دانشگاه ما همه نژاد پرستی طرف غیر بومی ها نیستن همون رئیس خوابگاه هم طرف هم استانی خودشونه 

اخه من خیلی تحقیر شدمالان من بهش گفتم ساعت ۱۲ نیاز دارم اون گفت من ۲ نیاز دارم چی بهش بگم؟

غذا ساعت 12 بپز بزار تو همون بمونه یعنی چی چیکار کنم بگو توش موند از اتاق بغلی بگیر نمیتونم خالیش کنم

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
غذا ساعت 12 بپز بزار تو همون بمونه یعنی چی چیکار کنم بگو توش موند از اتاق بغلی بگیر نمیتونم خالیش کن ...

الان بهش پیام دادم ساعت دو هم نیاز دارم با ماهیتابه 

گفت خب باشه و استیکر گریه فرستاد

اخه من خیلی تحقیر شدمالان من بهش گفتم ساعت ۱۲ نیاز دارم اون گفت من ۲ نیاز دارم چی بهش بگم؟

لفتش بده تا دو اصلا هم به روی خودت نیار

دوبار مسخره ش کن بگو قابلمه شریکی جدیده؟ بگو واقعا انقد نداری بریم قابلمه بخری ؟از در مسخره کردن وارد شو 

دعوامل که نکن بشین دوستانه حرف بطندعوا کنی معلومه که همین میشهمثلا میخواد بره به سرپرست چی بگه قابلم ...

کلا آدم‌های اینجا یک جورین باهاشون لج کنی پدرتو در میارن حالا نمیگم کجاست اما حرف منطقی نمیشه بهشون زد