2777
2789
آممم راستش یه چیزی داریم به اسم اعتماد به نفسیچیزی هم داریم به اسم غرور کاذب

غرور یعنی این ک هیچکسو آدم حساب نکنی والا من تورکم اعتماد بنفس خوبیم دارم هیچوقت خودمو بد نمیبینم ولی دیگرانو هم بد نمیبینم گ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم مشکل دار تو ایراد گرفتی ازش نه من و چون معتقدی نباید اینجور مینشست ته فکرت کاملا مشخصه منظورت چی ...

بخونی نوشته عکسو یهویی گرفتن یعنی خودشم میدونه ک این نشستن مناسب ژست عکس نبود 🤭

عقده ای تویی اگه باز ریپم بزنی🤌

من خیلی ام سروزبون دارمخیلی ام حرف میزنم باز بهم میگن مغرور 😂

به منم میگن مغروری از قیافه البته 

بعد ک یکم صمیمی شدم با طرف میگن وااای ما چرا تورو مغرور میدونستیم تو که انقد خونگرمی...

بخونی نوشته عکسو یهویی گرفتن یعنی خودشم میدونه ک این نشستن مناسب ژست عکس نبود 🤭عقده ای تویی اگه باز ...

باور کن جدی میگم

چای میخوردم یهو شوهرم گفت وایسا

از زیباییت عکس بگیرم😍🎃📸

یهو عکس گرف

باور کن جدی میگمچای میخوردم یهو شوهرم گفت وایسااز زیباییت عکس بگیرم😍🎃📸یهو عکس گرف

بزار منم ببینم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

درسته هر کی خجالتی باشه میکوبن سرش نونشو ازش میگیرن ...🤍

دقیقا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عه سلام خوش اومدی به این یکی تایپکمم💋

سلام عزیز دلم 😍 خیلی ممنون گلم 

چقد مهربونی تو 🩷🫂

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀