الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخلاق تو ک تند ترهمدام از اول تاپیک هی میخوای بگی خود اسی بودهالانم حرف اسی اصلا تند نبود و والا رفت ...
دقیقا خیلی گیر میده حتی مجازیم میشه شخصیتارو شناخت
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
باید میگفته شما به سیبیلای خانمتون توجه کنین ن همکار
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
دقیقا من واقعا تندی از اسی ندیدماین کلا صفت های خودش روام میچسبونه ب بقیهانگار جایزه میدن بهش ک هی ب ...
تو چن تا از تاپیکا این دو کاربرو دیدم نمیدونم چسبوندن برچسبای خودشون به دیکران چیو ثابت مبکنه براشون که همه مثله خودشونن؟
چون با این کار عقده و فشار درونیشون رو خالی میکنن و فک میکنن زرنگن در حالی ک فاقد شعورنآخه اینک اسی ...
دقیقا حرف منم اینه چ فرقی برا ما میکنه همکاره اسی یا خودش