2777
2789
عنوان

واقعا شوهر دست و دلباز به چه درد میخوره انقد میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست
اقتصادی با خسیس فرق دارهادم خسیس اصلا خرج نمیکنه، یعنی مثلا پول داره اما داخل یه خونه کثافت، بدون ما ...

اره همون اقتصادی خوبه 

مثلا شوهر من کلی خوراکی‌چیپس پفک همه‌چی‌میخره نون خامه ای میخره شام بیرون میگیره هرچی دلش بخواد عشقش بکشه میخره بعد میبینی اجاره خونه تموم میشه پول رهن نداره خاک بر سر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همون اقتصادی خوبه مثلا شوهر من کلی خوراکی‌چیپس پفک همه‌چی‌میخره نون خامه ای میخره شام بیرون میگی ...

خب بهش بگو نخره

یا اول ماه پول اجاره خونه و رهن و اینها رو جدا کن خودت بریز داخل یه کارت دیگه دستت باشه

بهش لیست خرید بده میوه و گوشت و مرغ و اینها، همون اول ماه بخرید که دیگه استرس نداشته باشید.

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تعادل خوبههمسر من سرکار از گرسنگی نون خالی میخوره ولی غذا نمیگیره ناهار هم‌نمیبره ولی واسه خودمون و ...

خوب اونم اشتباه میکنه ،اتفاقا باید به خودش برسه که سر پا باشه تا بتونه بالا سر شما و بچههاتون باشه،ادمی که کار کنه و نون خالی بخوره دو روز دیگه مشکل واسه سلامتیش بوجود میاد

اره همون اقتصادی خوبه مثلا شوهر من کلی خوراکی‌چیپس پفک همه‌چی‌میخره نون خامه ای میخره شام بیرون میگی ...

این ی مسئله ایی هست ک میشه حلش کرد 

اینکه روی شوهرتون حرف میزنید خیلی زشت

خب بهش بگو نخرهیا اول ماه پول اجاره خونه و رهن و اینها رو جدا کن خودت بریز داخل یه کارت دیگه دستت با ...

هه ...اول ماه؟؟؟

شوهر من شغلش آزاده همون روز هرچی پول اومده تو کارت خوان شب داره میاد خونه یه عااالمه آت و آشغال میخره میاره سرماه تو اجاره مغازه میمونه 

هه ...اول ماه؟؟؟شوهر من شغلش آزاده همون روز هرچی پول اومده تو کارت خوان شب داره میاد خونه یه عااالمه ...

ای وای

😳😳🫥

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مرد خسیس با مرد اقتصادی خیلی فرق داره.. مرد ولخرجم با مرد شکمو خیلی فرق داره... من شوهرم اقتصادیه.. هرحا پول لازم باشه خرج کنه، میکنه.. و جفتمونم بشدت رو پس انداز کردن و پشتوانه داشتن معتقدیم.. ولی مردی ک خسیسه اگه بگی دارم میمیرمم نه دکتری میبرتت.. اگه ژنده پوشم باشی نه لباسی میخره برات.. و ن تک ریالی از پولاشو در اختیار اعضای خانواده نمیزاره.. مثل پدرشوهر من ک تا الانش هیچ کدوم از بچه هاش از دارایی هاش منتفع نشدن.. گذاشته هروقت بمیره وراث بیان ارث ببرن.. خب مرد حسابی دیگه تو بمیری همسایه وارث ارثت نمیشه ک... اگه اون دخترش یه ماشین میداشت الان خواستگارا جلو خونش صف میکشیدن.. اگه ب پسراش رمین اضافیشو میداد الان آبادش میکردن و خودشم منتفع میشد.. حالا شکمو برادر منه.. هررر چی پول داره  رستورانها خرج میکنه.. هر چی داره فقط خوراکی برای خونه میخره... و ولخرج خاهر و عروس ماس ک هر چی دارنو میدن ب چرندیات و آت و آشغال.. آخرشم هیچی ندارن.. منم مثل شما از مرد ولخرج و مرد خسیس متنفرم.. باز شکموها خرج سلامتیشون میکنن.. نه خسیسها نفعی از دنیا میبرن و نه ولخرجها.. تعادل خوب چیزیه و مرد اقتصادی نعمته نعمت...

خوب شما باید مدیریت می کردی 

مگه نمی گی دست و دلباز بوده باید کارتشو ازش می گرفتی طلا می خریدی که بعد بفروشی خانه بخری 

انواع خساست ها هم فرق می کنه بعضیها خسیس هستند ولی برای شکم خرج می کنند یا بعضیها غذا نمی خورن ولی به تیپشون میرسن

خوب اونم اشتباه میکنه ،اتفاقا باید به خودش برسه که سر پا باشه تا بتونه بالا سر شما و بچههاتون باشه،ا ...

نه اتفاقا تو خونه خیلی به خودش میرسه ولی سرکار دوست نداره تنهایی بخوره اونم غذای بیرون

کلا منظورم اینه ولخرج نیست به جا خرج میکنه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...