little_general مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2810 عنوان اگه مادرتون توی شبکه یا بازیای اجتماعی با نام کاربری شما اکانت بسازه و با پسرای کوچیک تر از خودش چت | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست بنظرتون منظورش از این کار چیه؟😭توروخدا بهم بگید که صرفا برا سرگرمیه و این قضیه عادیه یا مثلا داره تلاش میکنه برا من کیس جور کنه؟ولی اخه پس چرا خودش باهاشون چت میکنه توروخدا بگید چیکار کنم:) دیروز | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
81nari عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 4114 بجه ها دیروز یه پیرزنه ل ز ب ی ن بود به دختره جوون پیشنهاد رابطه داده بود به کجا رسید؟رفته بود سر قر ... ن دیگه دختره پاشده بود در رفته بود از همه جام بلاکش کرد اومده بود تایپک زده بود ک بگه مراقب باشین پیر زنا هم خطرناک شدن 🤦🏻♀️ بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
شاپسند_خانم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1156 شما که میگید مادر ژنتیکی تون نیستن .تا ۱۴سالگی به نوعی تجربه هایی داشتی از سختی وقوی شدی ماشالله پس چه اصراریه هویت به نام این مادر تغییر بدی ،کنکور بده و زندگی مستقلی شروع کن
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2810 شما که میگید مادر ژنتیکی تون نیستن .تا ۱۴سالگی به نوعی تجربه هایی داشتی از سختی وقوی شدی ماشالله پس ... نهاینی که راجبش تاپیک زدم مادر ژنتیکیمه💔مامان خودم که یه تیکه ماهه اصلا😭💔
شاپسند_خانم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1156 نهاینی که راجبش تاپیک زدم مادر ژنتیکیمه💔مامان خودم که یه تیکه ماهه اصلا😭💔 شما الان با مادر خوانده تون زندگی میکنید؟
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2810 شما الان با مادر خوانده تون زندگی میکنید؟ اوهوم یجوراییولی هنوزم گهگاهی مجبورم پیش خونواده ژنتیکیم باشن وگرنه شر درست میکنن برام مامانم همش توو استرسه از بس اذیتش کردنهمش بیمارستانه
شاپسند_خانم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1156 اوهوم یجوراییولی هنوزم گهگاهی مجبورم پیش خونواده ژنتیکیم باشن وگرنه شر درست میکنن برام مامانم همش تو ... مادر خوانده تون ،مدیر غیر انتفاعی هستن و دکترا طب سنتی ؟
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2810 مادر خوانده تون ،مدیر غیر انتفاعی هستن و دکترا طب سنتی ؟ بله
شاپسند_خانم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1156 بله زن موفقی هستن .الحمدالله به نظرم دیگه شما باهویت مادر جدیدتون زندگی میکنید برای مادر ژنتیکی تون جز فراموش کردن راهی نیست رهاش کنید...
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2810 زن موفقی هستن .الحمدالله به نظرم دیگه شما باهویت مادر جدیدتون زندگی میکنید برای مادر ژنتیکی تون جز ف ... مشکل همینجاستانقدر ازار و اذیت و داستان داشتیم که نشد من شناسنامه جدید بگیرمالان یه بی هویت معلقمیه بی اصل و نسبم که هنوز اسم اونا توو شناسناممه
nitani عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 592 ن دیگه دختره پاشده بود در رفته بود از همه جام بلاکش کرد اومده بود تایپک زده بود ک بگه مراقب باشین پی ... اونوخت ننجون من داره خشتک اقاجونمو میدوزه میگه هی جوونی کجایی که یادت بخیر!!!!!!:///
شاپسند_خانم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1156 مشکل همینجاستانقدر ازار و اذیت و داستان داشتیم که نشد من شناسنامه جدید بگیرمالان یه بی هویت معلقمیه ... خدا نکنه ،ان شالله با مادر جدیدتون پیگیر بشید تا ۱۸سالت نشده
little_general مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 2810 خدا نکنه ،ان شالله با مادر جدیدتون پیگیر بشید تا ۱۸سالت نشده دوماه موندهدیگه فایده ای نداره