2⃣ یه تجربه دیگه در رابطه با کیست رحم: من کیست داشتم، حالم خیلی بد شد. حالت تهوع، دل درد شدید، منو بردند بیمارستان، اونجا سونوگرافی انجام شد و گفتند: کیست ۱۰ سانتی در حال ترکیدن، اتاق عمل رو پیج کنید و... من با رضایت خودم امضا کردم، اومدم پیش دکتر زنانی که میرفتم. همیشه میگفتند چون یه بچه داری عملت نمیکنیم، یک شب بستری شدم، دردم را تسکین دادند، قرار شد یک ماه دارو بخورم تا بعد اگر خوب نشدم، به عمل فکر کنیم. چون یه بچه داشتم، گفتن در جایی هست که ممکنه تخمدان تخلیه بشه، خلاصه من هر شب یک لیوان گزنه دم کردم و خوردم سر ماه رفتم سونوگرافی تا جواب رو ببرم پیش دکترم، دکتر سونوگرافی گفت: کی گفته شما کیست ۱۰ سانتی داشتید؟! سونوی خودشون رو دادم بهشون، اینقدر خندید گفت: شما دارو گیاهی خوردید، دارو شیمیایی این طور نیست، هیچ اثری از کیست نبود. چندین نفر رو با همین نسخه از عمل جراحی نجات دادم.
سلام آقای رجبی، وقتتون بخیر من چند ماه بود که عفونت رحم داشتم، هر چی دکتر میرفتم، خوب نمیشدم، هر چی پماد و کپسول استفاده کردم، هیچ اثری نداشت تا اینکه تو کانال خوب شما دستور زاج و عسل و روغن زیتون رو دیدم و استفاده کردم، واقعاً برام معجزه کرد. من پنج روز دستور رو استفاده کردم، اول چیزهایی مثل پنبه نوار بهداشتی ازم دفع شد، بعدش کیست یا فیبروم حالا نمیدونم چی بود، اندازه کف دست دفع شد و بعد اون تیکههای عفونت به شدت سفت، دفع شدند. از ماه بعد دیگه سوزش و خارش و نامنظمی پریودی من تموم شد. ممنونم از شما بابت کانال خوبتون.
#کیست_رحم #فیبروم #دستور_زاج_عسل_روغن_زیتون
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─ ♦️ مدیر و سرپرست کانال جهت ارسال تجربیات اعضای محترم: @Atarkhane_rooholamin 👈 عضویت در کانال
ببین این زاجو عسلو روغن زیتونو انجام دادم نصفش رفته ولی خیلی انجامش سخته باید هر شب مرتبهمرتب انجام بدی واسه رابطه هم خیلی سخته نمیدونمچیکارکنم فیبرومم هنوزخیلی بزرگه میاد تو دستم خیلی تنبلم