2777
2789
عنوان

اعصابمو بهم ریخته شوهرم

642 بازدید | 30 پست

عروسی اخرین خواهرشوهرمه.پدرشوهرم ندارم.تمام خرج عروسی رو از دیروز شوهرم داره میده.لجم دراومده.حتی میگه پول ارگ رو هم خودم میدم چون داماد نمیخواد ارگ بیاره.عروسی هم تو روستاست.خیلی عصبانیم😡😡😡دلم میخواد شوهرمو خفه کنم.برادرشوهرای دیگم هیچی خرج نکردن و نمیکنن.حتی هرار تومن.با اینکه شوهرم پسر کوچیکه

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چیزی میگم میگه تو دخالت نکن

تو دخالت نکن اتفاقا باهاش خوبم باش، همین امروز برو بازار یه سرویس طلای سنگین بردار بگو می‌خوام واسه عروسی خواهرت بپوشم 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

اگه ولش کنی الان شام و پذیرایی عروسی رو هم میده.بچه ها بخدا خیلی عصبی ام.حالا اگه پول میداشتبم خوب بود.تازه یه وام گرفتیم داره از همون پول خرج مبکنه

اشکال نداره عزیزم دل اون دختر یتیمو شاد کنید و بذارین با سربلندی بره خونه شوهر, خدا عوض خیرشو بهتون صدبرابر میده

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

به خاهرشوهرت بگو تورو خدا هروز ۹دانشو دوباره شوهرکنا . زنیت داشته باش همین یبار شوهر کردنت پیشرفت مالی مارو ۱۰ سال عقب انداخت.

من اینو به خاهرشوهرم گفتم.الانم حاملس اصصصصلا از شوهرم چیزی نگرفته بابت سیسمونی و ... میگه جشنم نمیگیرم برادرام تو زحمت میفتن  چون شوهرش خیلی کم درامده . 

عزیزم خدا بیشترشو بهتون بده خوش باشو لذتشو ببر شوهر به این اقایی داری

اقاییش بخوره تو سرش عزیز.بخدا من دانشجو ام خرج دانشگاه و شهریه مو خودم میدم😢😢

اگه ولش کنی الان شام و پذیرایی عروسی رو هم میده.بچه ها بخدا خیلی عصبی ام.حالا اگه پول میداشتبم خوب ب ...

چه بحوای چه نخوای اون این خرجو میکنه.خودتو بده نکن.الان هر حرفی بزنی بعد علیه خودت میشه.