2777
2789
عنوان

اعصابمو بهم ریخته شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 30 پست

هیچ کاری ازدستت برنمیادجزحرص خوردن منم همین دردو دارم بخدا،دورازجون خاکسپاری باشه عروسی باشه عیادت باشه شوهرمنم همه روبه گردن میگیره 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم ببخشیدا سگیه...نمیدونم الان چ واکنشی نشون بدم

بابای منم اینجوری بود..بعدا بچه داربشی وبچه هات بزرگ بشن نمیتونه..ماخیلی جلوی بابامو گرفتیم..ماهم ضعف اعصاب گرفته بودیم ازدست بابام..درکت میکنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
به خاهرشوهرت بگو تورو خدا هروز ۹دانشو دوباره شوهرکنا . زنیت داشته باش همین یبار شوهر کردنت پیشرفت ما ...

خوب کردی..ادم باید اززندگیش دفاع کنه..وقتی پول نداره کمتر هزینه کنه دیگه..منم اجازه نمیدم شوهرم پول بده به خواهر وبرادراش..فقط به مامانش کمک مالی میکنه..پدرش فوت شده و حقوق ودرامد نداره..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

شوهرت عین پدر منه اونم تو هر چیزی خودشو رئیس میکنه و پول خرج میکنه درستم نمیشه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

درک نمیکنم اونایی ک میگن مشکل نداره بابا اینا خودشون مشکل مالی دارن زنش تورفاه نیس وقتی پدرنیس وظیفه برادره درست ولی ن ک فقط ی نفر حوربقیه روبکش

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢

همبن دیگه اگه خرج دانشگات گردن شوهرت بود اینجوری نداشت ک خرج کنه

کسی ک داشته باشی هیچ ایرادی نداره خرج کنه ولی پول وام والا زوره

ی لباس شیک و مانتو و کیف و کفش و چن تیکه طلا برات بخره همین غروب ببرش بازار بذار بخره تو خودتو کشیدی کنار اونم پول داره و نمیدونه چجوری خرج کنه

لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم
الانم دارم مثل اسب کارمیکنم.ببخشید اگه دیر جواب میدم

مثه اسب؟؟؟😅😅بابا بیخیال الان که اعصابت خورد کنی شوهرت میاد میگه ببخشید؟ نوالا یه بیگ لایک میکوبونه ور دلت میگه بتو چه خواهرمه.پس بیخیال خوش بگذرون حالا که خرج کرده بزار به اسم شوهر تو همه چی تموم شده پز بده تو هم به خواهر شوهرات و جاری هات .

مثه اسب؟؟؟😅😅بابا بیخیال الان که اعصابت خورد کنی شوهرت میاد میگه ببخشید؟ نوالا یه بیگ لایک میکوبونه ...

پز بدم.بنظرم هرکی بیشتر خرج کنه خرحمال محسوب میشه😕

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
شوهر منم هرچی در میاره میده پای ندونم کاری های پدرشوهرم بخدا خسته شدم منکه راضی نیستم بخدا از شکم من ...

منم از همین بدم میاد.از زرنگ بازی.خود داماد کارمنده.ماهی3تومن حقوقشه اونوقت نردم باید خرج عروسی شون رو بدن

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢