2777
2789
تاپیک هام را بخونی متوجه میشی نه تنها قبول نمیکنه بلکه داره با یکی از اقوام من ازدواج میکنه

ببخشید ولی فک میکنم اون اول که رفتی و تو جدا شدن مقصر بودی که اینجوری شده..مخصوصا که فک میکرد زایمان کنی بخاطر بچه برگردی وقتی بچه رو دادی فک کنم دنیا آوار شد سرش خدا میدونه چطور بزرگش کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مجدد ازدواج کردم اما بازم طلاق گرفتم

اگر آدم خوبی بود چرا طلاق گرفتی ؟

با توجه به اینکه دوباره طلاق گرفتی فکر کنم مشکل از شماست؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
شرایط منم شبیه شما بوده اما با بدبختی حضانت بچم و گرفتم و الان هم ۱۲ ساله پیش خودمه،اون خانوم بی عاط ...

من بی عاطفه نیستم و بچم هیچ خلائ نداره چون باباش را میشناسم که از جون و جوونی واسش مایه گذاشته،از نظر مالی هم که تامین هستش کاملا 

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

مادر من بداخلاقه بدرد منو بچم نخورد فقط خواهرم موند و اونم تموم شد دیگه خودم بچمو حموم میدادم تنها ب ...

مامان من بعد بیست روز گفت برو 😊😊درصورتیکه من خونه نداشتم هنوز. تواون مدتم نه که فکر کنی من اونجا بخور بخواب بودم. نننننهههه. بعد ما تو اوایل کرونا بودیم . کلا سه نفرم بودیم توخونه بابام. 

parasoo1989@
مامان من بعد بیست روز گفت برو 😊😊درصورتیکه من خونه نداشتم هنوز. تواون مدتم نه که فکر کنی من اونجا ب ...

بیست روز باز خوبه مادر من یک روز هم ندیدم خواهرم فقط بود اونم بیمارستان بعد دیگ تنها موندم این ک کسی راجبم صحبت نکنه ب دروغ به بقیه  گفتم مادرم پیشم بود