تاپیک هام را بخونی متوجه میشی نه تنها قبول نمیکنه بلکه داره با یکی از اقوام من ازدواج میکنه
ببخشید ولی فک میکنم اون اول که رفتی و تو جدا شدن مقصر بودی که اینجوری شده..مخصوصا که فک میکرد زایمان کنی بخاطر بچه برگردی وقتی بچه رو دادی فک کنم دنیا آوار شد سرش خدا میدونه چطور بزرگش کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر من بداخلاقه بدرد منو بچم نخورد فقط خواهرم موند و اونم تموم شد دیگه خودم بچمو حموم میدادم تنها ب ...
مامان من بعد بیست روز گفت برو 😊😊درصورتیکه من خونه نداشتم هنوز. تواون مدتم نه که فکر کنی من اونجا بخور بخواب بودم. نننننهههه. بعد ما تو اوایل کرونا بودیم . کلا سه نفرم بودیم توخونه بابام.
مامان من بعد بیست روز گفت برو 😊😊درصورتیکه من خونه نداشتم هنوز. تواون مدتم نه که فکر کنی من اونجا ب ...
بیست روز باز خوبه مادر من یک روز هم ندیدم خواهرم فقط بود اونم بیمارستان بعد دیگ تنها موندم این ک کسی راجبم صحبت نکنه ب دروغ به بقیه گفتم مادرم پیشم بود