2777
2789

من مادرم باهام اومد بیمارستان.تا مرخص شدنم پیشم بود. بعدشم دوماه موندم خونه مادرم. چون تو روزای کرونا بود و شوهرم کرونا گرفته بود .بخاطر منو بچم دوماه کامل همو ندیدیم تا کامل خوب خوب بسه.

نمیتونی برگردی به شوهرت؟

نه چون بعد از اون یه ازدواج کردم و دوباره جداشدم اون فکر میکنه طلاق من ازش برنامه ریزی شده بود واسه همین قبول نمیکنه اما هرماه پول میزنه به کارتم چون می‌دونه درامدی ندارم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم بود. بعدم اومدم خونشون تا یکماه تقریبا چون خونه نداشتم تا یکماه‌ وگرنه اونقد نمیموندم. 

اما مادرشوهرم سرجاریام بیمارستان بود. بعدم ک تا دوماه خونه یکیشون بود بعدم تا دوسال یکیشونو میاورد دایم خونشون‌ . 

parasoo1989@
نه چون بعد از اون یه ازدواج کردم و دوباره جداشدم اون فکر میکنه طلاق من ازش برنامه ریزی شده بود واسه ...

غرورتو یکبار بشکن. بگو پشیمون.اشتباه کردم اما اشتباهم باعث شده قدرتو بیشتر بدونم. بخاطر خودمون بخاطر بچه‌مون یکبار به من فرصت بده.

نمیتونم قضاوت کنم هر چه قدر هم برام عجیب باشه احتمالا اون زمان این تصمیمت بهترین تصمیمی بود که میتون ...

نه اینکه عاطفه مادری نداشته باشم،برای بچه هم اینجوری بهتر بود

اینکه بچه رو رها کرده و ازش خبر نگرفته قشنگ مدیریت کردنه

نه ولی شما که حال منو ندیدین که چه میکردم واااای حالا دو روز پیشم نبود انگار قیامت شده بود برام مامانم افسردگی گرفت حالت فلج افتاد تو خونه تا دوماه بخاطر اون دو روز..ایشون خودشو کنترل کرد با اینکه زایمان کرده بود باید شیر میدا و هنوز هم ندیده میگم خوب خودشو کنترل کرده

غرورتو یکبار بشکن. بگو پشیمون.اشتباه کردم اما اشتباهم باعث شده قدرتو بیشتر بدونم. بخاطر خودمون بخاطر ...

تاپیک هام را بخونی متوجه میشی نه تنها قبول نمیکنه بلکه داره با یکی از اقوام من ازدواج میکنه

من مادر شوهرم همرام بود فردای زایمان خودم ترخیص شدم،بچه را دادم بهش و دیگه ندیدمش تا الانکه گمونم۹سا ...

🥺؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
مامانم بود. بعدم اومدم خونشون تا یکماه تقریبا چون خونه نداشتم تا یکماه‌ وگرنه اونقد نمیموندم. اما ما ...

مادر من بداخلاقه بدرد منو بچم نخورد فقط خواهرم موند و اونم تموم شد دیگه خودم بچمو حموم میدادم تنها بودم کسی هم کمکم نبود

نه ولی شما که حال منو ندیدین که چه میکردم واااای حالا دو روز پیشم نبود انگار قیامت شده بود برام ماما ...

شرایط منم شبیه شما بوده اما با بدبختی حضانت بچم و گرفتم و الان هم ۱۲ ساله پیش خودمه،اون خانوم بی عاطفست معلوم نیست بچش الان چه خلاهایی داره،اینجور آدما لایق تعریف نیستن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید