2777
2789
عنوان

لباس عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 43 پست
من همین یک سال پیش مراسم گرفتم. اینطوری بود که تو محضر که عقد کردیم یک کت و شلوار کرایه کردم و خودم ...

اها اره عزیزم شرایط بعضیا فرق میکنه من مثلا اگ صب عقد کنیم شب جشنه بخاطر همین میگم یه دست لباس واسه هر دو جا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها اره عزیزم شرایط بعضیا فرق میکنه من مثلا اگ صب عقد کنیم شب جشنه بخاطر همین میگم یه دست لباس واسه ...

آهااا. منم فرداش عقدم بود. خب نه یک لباس برای هر دو جا من نپوشیدم ولی کت و شلوارم رو کرایه کردم. آرایشگاهم نرو زیادیه برای محضر

🦁☀️🙃

و اینکه خرج ها با ما بود دیگه ! لباس و مراسم و آرایشگاه و ... فقط آتلیه رو داماد داد که میشد اونم ند ...

خب میگم داماد جای من جشن میگیره چون من اصن دعوتی ندارم هرچی هست طرفه پسره و دستم خالیه بخاطر همین لباس میخام خودم بگیرم 

آهااا. منم فرداش عقدم بود. خب نه یک لباس برای هر دو جا من نپوشیدم ولی کت و شلوارم رو کرایه کردم. آرا ...

پس یک کت شلوار کافیه واسه عقد محضری لباس یاده ایی میپوشم جشنم کت شلوار بنظرت خوبه

خب میگم داماد جای من جشن میگیره چون من اصن دعوتی ندارم هرچی هست طرفه پسره و دستم خالیه بخاطر همین لب ...

آره. لباس رو خودت کراسه کن خیییلی از این مزون های کرایه لباس مجلسی کت و شلوار سفید دارن. قیمتش هم خیلی پایینه. آرایشگاهم نرو واقعا چیز واجبی نیست. چند نفر محضر مهمونن مگه

🦁☀️🙃

پس یک کت شلوار کافیه واسه عقد محضری لباس یاده ایی میپوشم جشنم کت شلوار بنظرت خوبه

من برای جشن لباس ساده سفید بلند و یقه قایقی پوشیدم بنظرم خیلی قشنگ بود. اروپای بود. ولی خیلیا کت و شلوار میپوشن

🦁☀️🙃

آره. لباس رو خودت کراسه کن خیییلی از این مزون های کرایه لباس مجلسی کت و شلوار سفید دارن. قیمتش هم خی ...

تقریبا از طرف ما ده نفری شاید بشیم اونا زیادن پسرمیگم

خب جشن عقد نگیرین یباره عروسی که گرفتین پدرو مادر شما هم خرج کنن لباس عقد باید بگردی بعضی جاها تخف ...

بابا ندارم فوت کرده مامانم دستش خالیه بخاطر همین پسر گفت جشن عقدی فعلا من میگیرم آشناهامون توقع دارن عروسی شد میگیرم نشدم هیچ