2777
2789
عنوان

لباس عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 43 پست
لباس عقد پول ارایشگاه از جیب داماده حتی پول ارایشگاه شب نامزدیمو شوهرم داد

خب خانمای نی نی سایت میگن آرایشگاه نرم بنظر شما برم یا نه میگم زشته جلث خانواده دوماد اصن ب خودم نرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانمای نی نی سایت میگن آرایشگاه نرم بنظر شما برم یا نه میگم زشته جلث خانواده دوماد اصن ب خودم نرس ...

شما خلاصه یه بندو ابرو مو سشوار کشیدن داری که نمیشه که شلخته بری برو موهاتو سشوار کن ناخنتو درس کن خودت نهایت ارایش کن 

بابا ندارم فوت کرده مامانم دستش خالیه بخاطر همین پسر گفت جشن عقدی فعلا من میگیرم آشناهامون توقع دارن ...

خدا رحمت کنه پدرت  را ان شاالله خوشبخت بشین   اگر همسرت قبول میکنه  اگر عروسی نمیگیرین که لباس  عروس کرایه کنه شوهرت  دیگه خرج  ارایشگاه و همه را بده  دیگه عروسی نگیر 

...

خدا رحمت کنه پدرت را ان شاالله خوشبخت بشین اگر همسرت قبول میکنه اگر عروسی نمیگیرین که لباس عروس ...

ممنونم عزیز اره دگ اون باید خرج کنه اما من اصن خوشم نمیاد منتش بکشم