🙁دارم یاد میگیرم اما میگم اگر یهو مشتری اومد گفت شنیون میخوام چجوری همون لحظه تصمیم بگیرم چی براش بزنم یا گفت رنگ اون لحظه یادم نمیره چی و با وی قاتی کنم؟؟ یا کوتاهی
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدل رو ک معمولا خودش میگه چی میخواد ولی رنگ و کوتاهی و اینا ملکه ذهنت میشه ،من با اینکه ارایشگر نبودم ولی رنگ مو میفروختم در عرض دو سه دقیقه ب مشتریا مشاوره درست و اصولی میدادم،همه هم راضی
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
مدل رو ک معمولا خودش میگه چی میخواد ولی رنگ و کوتاهی و اینا ملکه ذهنت میشه ،من با اینکه ارایشگر نبود ...
واقعا...چجوری دستت امد؟ یعنی چجوری تو اون لحظه میدونستی چکار کنی
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
همه رو فایل بندی کن توی گوشیت وقتی اومد که مجبور نیستی سریع کله شو نمیاره جلو رو کله اش کارکنیتوگوش ...
آهان اوکی
خیلی ریلکس باش اول از همه 😐 از گوگل ببین چیو قاطی کنی .شینیون هم یه چی براش بزن دیگه هر چی
ی آدامس هم باید بخرم 🤣♥️
خب اول از مشتری میپرسین که شینیون یا میکاپ خاصی مدنظرتون هست اگه بود فبها اگه نبود مطالعه کنین متناس ...
آخه رنگ و چطور چجوری بفهمم الان باید چکار کنم
مثلا شنیون قابلیت اینو داره که باز کنی دوباره بلندی اما مویی که کوتاه کردم اگر خراب شد چی
یاد میگیری اول از آشناهاتون شروع کن کمی هم اعتماد به نفستو ببر بالاچند ماه بگذره از شروع کارت به این ...
واقعا خدا کنه
واقعا...چجوری دستت امد؟ یعنی چجوری تو اون لحظه میدونستی چکار کنی
خب بعد مدتی ک مرور میکنی ملکه ذهنت میشه چون رنگ ها معمولا تو یه رنجن زیاد بالا پایین ندارن فقط تیره روشن میشن و پایه ها تغییر میکنن، رنگای عجیب غریب و ترندی رو هم میتونی تو گوشیت لیست کنی
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️