الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احساس میکنم ازحال من شوهرم هم افسرده شده خونمون خیلی بی روح شده فقط روزو شب میکنیم
عزیزم بچهات گناه دارن،یکی ازدوستام دختر ۱۲وپسر۹ساله داشت ناخاسته باردار شد سه ماه فقط گریه میکرد که نمیخام رفت وقت گرفت ازیکی بچه ۴ماه سقط کنه شوهرش ازخودش بدتر بچهاش همش ناراحت،آخرش که چی؟؟الان دوماه دنیا اومده اینقد دوسش دارن همه اصلا انگار جون تازه گرفته خونه؛شمام مطمئن باش همینجوریه،تازه اون وضع مالیشم خرابه،حیف این روزاتو خراب نکن با عشق به زندگیت برس شوهرت وبچهام گناه دارن
لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
منای بچه دوممم اینجوری شدم .دخترم 18 ماهش بود ک باردار شدم حالم خیلی خراب بود اما خب کم کم ب روال افتادم خودت نباید بزاری اون حالتها بیاد سراعت.....ی جورایی ننه من عریبم نباید دراری جاش باید خودت رو خوشحال نشون بدی راهش همینه