2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم توان مالی که این روزا مال هیچکس خوب نیست ولی شوهرم خوبه خدا را شکر

پس چندانی وضعیتت بد نیس . ما فامیل داریم ۴۶ سالش بود ی نوه ۴ ساله و ۲ ساله داشت داماد داشت س تا دختر داشت حامله شد الانم دخترش ۴ سالشه .

جنسیت بچه شما چیه

پس چندانی وضعیتت بد نیس . ما فامیل داریم ۴۶ سالش بود ی نوه ۴ ساله و ۲ ساله داشت داماد داشت س تا دختر ...

احساس میکنم دیگه توان اینکه اینو یزرگ کنم ندارم 

دوتا دختر دارم این یکی پسره

احساس میکنم ازحال من شوهرم هم افسرده شده خونمون خیلی بی روح شده فقط روزو شب میکنیم

عزیزم بچهات گناه دارن،یکی ازدوستام دختر ۱۲وپسر۹ساله داشت ناخاسته باردار شد سه ماه فقط گریه میکرد که نمیخام رفت وقت گرفت ازیکی بچه ۴ماه سقط کنه شوهرش ازخودش بدتر بچهاش همش ناراحت،آخرش که چی؟؟الان دوماه دنیا اومده اینقد دوسش دارن همه اصلا انگار جون تازه گرفته خونه؛شمام مطمئن باش همینجوریه،تازه اون وضع مالیشم خرابه،حیف این روزاتو خراب نکن با عشق به زندگیت برس شوهرت وبچهام گناه دارن

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

باور کن حرصم گرفت ازت 

خدارو بی نهایت شکر 

سر زندگیتی همسر و فرزندان سالم خوب الهی شکر 😍

و یه هدیه یه سورپرایز خداوندی هم در راه. بزار بیاد جوری ازتون دلبری کنه که حد نداشته باشه. 

سلام صبح بخیر 

ببین عزیزم کاریه که شده و انشالله خیره 

سعی کن خودتو قوی کنی و بخاطر بجه هات و زندگیت 

بسپارش به خودش درستش می کنه ...

برای خودت ارزش قائل شو تا دیگرانم قدرو  ارزشتو بدونن.دنیای بدرد نخور با ادم های بدرد نخورترش

آره پسره ولی من اصلا خوشحال نیستم بخدا الان اشکام بند نمیاد

عزیزم بخاطرهرمونات هم هست بهتره بادکترت مشورت کنی دراین شرایط قرارگرفتی بعدباورکن بچه بخوادبدباشه به دخترپسرش نیس الان من همسایه دارم دوسه تاپسرداره بزرگ شدن جواهرن بخدامتین آقاخداحفظشون کنه 

احساس میکنم دیگه توان اینکه اینو یزرگ کنم ندارم دوتا دختر دارم این یکی پسره

پس دختران دارن داداش دارن میشن .

همون طور که خدا روزی اون بچه رو با خودش نو‌سینه تو‌برات فرستاده مطمعنن حوصله و حال نگهداریش هم بهت میده 

دختران هم کمک حالت بچه بزرگ تر دختر باشه تو نگهداری بچه بدی خیلی کمک حالن

احساس میکنم دیگه توان اینکه اینو یزرگ کنم ندارم دوتا دختر دارم این یکی پسره

دخترات کمکت می کنن

برای خودت ارزش قائل شو تا دیگرانم قدرو  ارزشتو بدونن.دنیای بدرد نخور با ادم های بدرد نخورترش

منای بچه دوممم اینجوری شدم .دخترم 18 ماهش بود ک باردار شدم حالم خیلی خراب بود اما خب کم کم ب روال افتادم خودت نباید بزاری اون حالتها بیاد سراعت.....ی جورایی ننه من عریبم نباید دراری جاش باید خودت رو خوشحال نشون بدی راهش همینه