2777
2789
درست میفرمایین ولی اخه دیگه بالا پایین در حدی که پول یه ابمیوه نداشته باشن ، خب سئوال من اینه پس هزی ...

ممکنه ورشکست بشه.  یا دزد‌ به زندگیش بزنه.

یا زن و شوهر جدا بشن و بچه با اونی باشه که درآمد نداره.

بازم بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میفرمایین ولی اخه دیگه بالا پایین در حدی که پول یه ابمیوه نداشته باشن ، خب سئوال من اینه پس هزی ...

جواب سوالت توی همین کامنت خودته . اینقدر خرجهای مهمتر دارن که دیگه به خرجهای جانبی مثل بستنی نمیرسه . نمی‌رسونن.  حقوق عادی و زندگی عادی داشتن که بچه آوردن ‌ یهو بچه که یک ساله شد خرجها ده برابر شد و  حقوقشون ۱۰ درصد اضافه شد . حالا بچه رو باید چیکار کنن؟ بکشن؟ 

ورشکستگی . کلاه برداری،تصادف، بیماری هزینه بر  .شوهر معتاد . طلاق همه اینا ممکنه براشون اتفاق افتاده باشه . 

شاید پدره داره اما از زن و بچش دریغ میکنه. هزاران اتفاق میتونه دلیل شرمندگی یه پدر یا مادر از بچش بشن! 😞

نوشته اگر نتونستین تهیه کنید منظور اگه هزینه نیست پس چیه

اون رو البته نباید اینطوری می نوشته 

شما یادداشت مرحوم مرشد چلوئی رو که جلو کبابیش زده بوده رو بخونید بدون اشاره به فقر مردم فقط قصد اجرای نیت خیر داشته 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ببین واقعاتورم اینجوری نبود   اینقدرگرونی نبود بعضی وقتاهم ادم فقیرنیست فقط به روزاکارتش ته میکشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای بابا بچه رو هم انحصاری کردین؟ شد فقط مال پولدارا؟؟

میدونی حقوق کارگر الان ۱۸تومن هس؟ میدونی ۷۰درصد جمعیت حقوق زیر ۳۰دارن؟؟ میدونی اگه ۲تا بچم داشته باشن هر روزم بخوان از جلو بستنی فروشی رد شن و براشون بخرن نصف حقوقشون میره؟؟در حالیکه هزینه های مهمتر و واجبتری دارن؟

میدونی جمعیت توازن میخاد فقط به دکتر نیاز نداره و همه شغلا نیازن تو جامعه؟؟؟؟

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

من نمیگم فقر خوبه  اما برای بچه دار شدن فقط مساله مالی مطرح نیست  آدم فقر هم دلش میخواد حس پدر مادر شدن و تجربه کنه از کجا معلوم شاید وضع مالیش روبراه بشه  این که میگین بچه دار نشن به نظرم خود خواهی هست 

اما خیلی از بچه ها تو فقر بزرگ شدن و انسان های بسیار تاثیر گذاری شدن تو دنیا 

خیلی ها هم رفاه داشتن و بیخود ترین بچه هارو به جامعه تحویل دادن 

چون پول ک اندومم نداشته🤣

حرفتون خیلی زشته 

اونها هم آدمن خدا هیچکسی و فقیر نکنه که دیگران فکر کنن حق نفس کشیدن هم ندارن چون فقیرن 

اگه اینطوریه به پولدارها بگین نفری ۲۰ تا بچه بیارن تا جمعیت مون رو به پیری نره چند سال دیگه اگه آوردن فقرا هم بچه نمیارن. کسی به پولدارها نمیگه چرا یکی بچه میاری چون پولدارن میفهمن  ولی چون اون بندگان خدا فقیرن هر کسی میتونه براشون تصمیم بگیره

حرفتون خیلی زشته اونها هم آدمن خدا هیچکسی و فقیر نکنه که دیگران فکر کنن حق نفس کشیدن هم ندارن چون فق ...

نمیدونم چی میگی داستان نوشتی خنده ای ک اخر پیامم باشه بیشتر خنده عصبی تا حنده تمسخر

خدا عقل داده وقتی پول نداره سفت و سخت جلوگیری کنه بچه دار نشن تا بچه بدبخت حسرت ب دل نمونه

یعنی ادم باید اینقدر خودخواه باشه چون بچه دوس داره باید یه ادم بیگناه عقده ای و حسرت ب دل تحویل جامعه بده؟

نمیدونم چی میگی داستان نوشتی خنده ای ک اخر پیامم باشه بیشتر خنده عصبی تا حنده تمسخرخدا عقل داده وقتی ...

پس آدم فقیر چکار کنه ؟ خیلی از فقرا  فقیر شدن چون حق شونو ثروتمندان خوردن  دوست دارن بچه بیارن موضوع کاملا شخصیه ان شالله که وضع شونم روبراه بشه   چون فقیرن برن بمیرن؟