بدون شک انسانیته ولی آخه والدینی که توان خرید یه آبمیوه نداره چرا یه موجود طفلی رو میاره
هیچ وقت این حرف رو نزن
زندگی پستی بلندی زیاد داره
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بعضی رو خدا از عقل محروم کرده ، یا شاید بی غیرت هستن دلشون نمی سوزه بچه هاشون تو حسرت بزرگ بشن عروسک برای دل خودشونن می خوان کم نمونش رو تو همین سایت داریم می بینیم که از به دنیا امدنشون ناراضی هستن یا بدتر زندگی سختی دارن پدر ومادرا شون حمایتشون نمی کنن
احتمالا سنت کمه و بالا پایین زندگی رو ندیدی زندگی همیشه روی یک روال نیست گهی پشت به زین و گهی زین به ...
درست میفرمایین ولی اخه دیگه بالا پایین در حدی که پول یه ابمیوه نداشته باشن ، خب سئوال من اینه پس هزینه غذا و مسکن و پوشاک که نیازا اولیه هستن چجور میخان بدن
درسته اینم هست منتها این بیشتر الان هزینه مدنظرش بوده
هزینه نه ، کار نیک مد نظرش بوده
ببخشیدا دیدگاه شما منفیه
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود