💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینهها در مقابل رخ دوست💞
میری بانک پرینت پرداختی هات میگیریتاریخ دقیق رو جدا کن نشونش بده تاریخ، شناسه و...وجود داره که ثابت ...
دیشب واسه پنجاه تومن تا سه صبح زنگ میردن و پیام میدادن
گفتم من ریختم رسیدشم دارم تازه صد تومنم زیادتر ریختم باید برگردونید
میگه صدتومن بالا پایین ک دیگه چیه حالا
💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینهها در مقابل رخ دوست💞
تو پرینت مشخص میشه از چه کارتی بهچه کارتی چه مبلغی ریخته سده
خدا رو شکر ک گصرفزا رو فقط با ی کارت پزداخت میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همون حسابتون که واریز کردید پرینت حساب بگیرید بعد از این هم به هر کی واریز کردید اسکرین شات بگیری ...
رسید چیو ازشون بگیره عزیرم
توی ساختمون وقتی شارژ ها رو به حساب یک نفر واریز میکنید یعنی اون شخص مدیر ساختمونه وباید به شما یک رسید بده که فلانی شارژ این ماه رو پرداخت کرده و امضا کنه
بگو پس ۲۰۰ برگردونید اکه ۱۰۰ بالا پایین طوری نیست 😂
واقعا