2777
2789
عنوان

معجره امام رضا

294 بازدید | 23 پست

کسی بوده حاجتی داشته باشه از امام رضا و گرفته باشه یا درد و دلی بکنه باهاش حل بشه 

چندروزه کلی دلم مشهد میخواد کلی درد و دل کردم با خدا با امام رضا مشکلم حل شه نه نماز میخونم نه روضه ولی تو دلم میگم شاید مشکلمو حل کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خود خدا بخواه بی واسطه ✨️

از خدا خواستم الان تصویری اشنامون زنگ زد حرم بودن گفت بگو درد و دلتو بگو ترساتو بگو همرو گفتم خیلی بغضمو گرفتم که نشکنه دعا کنین برام مشکلم حل شه

من خودم اعتقاد دارم 

از امام رضا خیلی معجزه دیدم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خلوص نیت 

توکل بخدا

خوندن نماز اول وقت

ترک گناه زبونی

استغفار زیاد گفتن

و چله قرانی هم کسی براتون انجام بده

چون خدا میفرماید با زبونی که گناه نکردی دعا کن تا اجابت کنم 

این موردا رعایت بشه کمتر از یک سال حاجتروایی صددرصده

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

برای منم دعا کنین خواسته دلم بشه 🥲

انشالله هرچی میخوای برات اتفاق بیوفته...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خلوص نیت توکل بخداخوندن نماز اول وقتترک گناه زبونیاستغفار زیاد گفتنو چله قرانی هم کسی براتون انجام ب ...

از افسردگی همش رو تخت خوابم به خودم میام میبینم چند روزه نور افتاب رو ندیدم  یه سری مشکلات پیش اومده فقط حلش با خداس دعا کنین برام حل شه شایدم مشکل نیست من خودم بزرگش کردم ولی از ته دلم میخوام میگم خدا خودش میدونه چی میگم حل شه😞