ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3717 عنوان داشتم فکر میکردم دلم میخواد برم خواستگاری کنمم💅🫠🤣🍓 114 بازدید | 22 پست اول اینو بگم دخترم ولی بنظرم خیلی جالبه خواستگاری کنی از یکی کیوته اصلا چرا دخترا خواستگاری نمیرن؟ یا خواستگاری نمیکنن جالبه💅🫠🫴🏻 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 دیروز | 04:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3717 من تا هزااار سال برم😐😐😐😐سلیقه ایه بامزست فکر کن طرف ردت کنه🤣🤣 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
آنا_خانوممم عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 699 اره چون اینجا بعضیا میگن خواستگار نیستکاش میشد خودشون برن مشکل حل میشد🤣 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
پنپن402 عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 1487 بامزست فکر کن طرف ردت کنه🤣🤣 خخخخ دیونه 🤣🤣🤣🤣بعد خیط و مات تو افق باید محو شی که!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣ولی فکر کن اون چه خری باشه ما رو رد کنه 🤣🤣🤣الان کی ضرر میکنه؟ من یا اون؟ 🤣🤣🤣🤣
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3717 اره چون اینجا بعضیا میگن خواستگار نیستکاش میشد خودشون برن مشکل حل میشد🤣 آره راحله خوبیه🤣🤣ولی کلا بامزست بری از مامانش خواستگاری کنی پسره رو🤣💅 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3717 خخخخ دیونه 🤣🤣🤣🤣بعد خیط و مات تو افق باید محو شی که!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣ولی فکر کن اون چه خری باشه ما ر ... دیونه شدم نصف شبی🤣🤣صدرصد اون ضرر کرده🤣💅فکر کن آره گفته مامانش هی میکوبه سرت🤣🤣 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
آنا_خانوممم عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 699 آره راحله خوبیه🤣🤣ولی کلا بامزست بری از مامانش خواستگاری کنی پسره رو🤣💅 عاشق شدیاااا🤣🤣🤣 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3717 عاشق شدیاااا🤣🤣🤣 نه نشدم ولی دلم خواست امتحان کنم بعد رد بشم🤣💅 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
آنا_خانوممم عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 699 نه نشدم ولی دلم خواست امتحان کنم بعد رد بشم🤣💅 یه دوستی داشتم عاشق پسره شده بدد رفت پیشنهاد داد دوست شدن ولی بعدش دختره خوشش نیومده بعد مثل سگگگگ پشیمون شد چه برسه پیشنهاد ازدواج🤣🤣🤣🤣🤣 نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3787 چرا با یک کاربر خانم یک شوخی کردم صد نفر ریختن سرم. بعد طرف میگه داری لاس میزنی. دارم فکر میکنم چرا
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3717 یه دوستی داشتم عاشق پسره شده بدد رفت پیشنهاد داد دوست شدن ولی بعدش دختره خوشش نیومده بعد مثل سگگگگ پ ... وایی ولی تو واقعیت اشتیاهه کلا حتی بری پیشنهاد دوستی بدی🤣🤣 آخه هیچ پسری ارزشش نداره💅🤣🤣 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
ouy_moon2 عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 433 اوووو پسر خودش میاددد خاستگاری بعد منت میذاره سرت بعد فک کن خودت بری خاستگاری چههه شووود دیگه جواب سلامتم نمیدن