2777
2789
عنوان

آقایون سایت چیکار کنم شوهرم انقد پسرشو نیاره خونه من

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 110 پست
حب پسرشه میارتش طبیعیه کاملا طبیعیاگه قبلش هم میگفت نمیارم بش باید شک میکردیفکر کن اونم عضو خانواده ...

اصلا طبیعی نیست چیزی به اسم حریم‌خصوصی نمونده برام هر چیزی حدی داره خستم کرده راحت نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دارید با مرد یا زن بچه دار ازدواج میکنید اگر هم حتی بچه با اونها زندگی نکنه باید به این فکر کنی ...

وقتی از اول قرار میزاره باهام بعد دروغ میشه وقتی از اول خونه‌زندگیتو جدا میزاری نمیشه من بابای خودمم‌دم‌ به ساعت بیاد خواهرمم باشه درست نیست بنظرم

یعنی چقدر میاره مثلا هر روز ؟

مثلا به بهونه اسباب کشی آوردش سه هفته اینجا بود گفت بعدا میره دانشگاه نمیتونه بیاد الانم‌به بهونه خرید لپ تاپ سه هفتس اینحاس دوباره

وقتی از اول قرار میزاره باهام بعد دروغ میشه وقتی از اول خونه‌زندگیتو جدا میزاری نمیشه من بابای خودمم ...

اینجور مواقع باید آینده نگری کنی 

باید فکر کنی که در آینده امکان داره به هر دلیلی اون بچه با شما زندگی کنه 

هیچ کس از آینده خبر نداره و نمیتونه قول صد درصد بده .اگر چنین چیزی گفت تو شک کن .

یا قبول نکن.یا اینو بدون که اون مرد یا زن رو با بچه اش باید بپذیری

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
پسرش تا سال دیگه یا میره سربازی یا میره دانشگاه

دانشگاهو قبول شده پول کم داره اومده پولو جور‌کنه بره اما من میترسم کاربرا هی میگن میاردش که عادت کنی هیچوقت عادت نمیکنم با یه مرد گنده زندگی‌ کنم خسته شدم الان میفهمم بعضیا چرا طلاق میگیرن یا خودکشی میکنن واقعا راحت میشن کلا

دانشگاهو قبول شده پول کم داره اومده پولو جور‌کنه بره اما من میترسم کاربرا هی میگن میاردش که عادت کنی ...

خب تو میدونستی که آقا پسر داره نباید جواب مثبت بهش میدادی میرفت با کسی مثل خودش ازدواج میکرد