2777
2789
عنوان

یه مادرشوهرم میگم نوزادم نبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 69 پست
قبول نمیکنه ک اینم بگم حتی یلحظه نمیزاره بچم تو بغل خودم باشه فورا میاد میگیره ازم

نده بچسب بگو تو بغل خودم راحته

زیاد هم نرو‌خونش بهونه بیار

یکم رو در وایسی بزار کنار درسته نوه اش رو دوست داره ولی یکم بوی لج و لجبازی میاد فهمیده حساسی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
همه مادرشوهرا همینن واسه عروس عقلشون از دست میدن انگار عروس هوو اوناست

دقیقا اینم وقتی منو میبینه انگار دشمن خونی و قاتل باباشو میبینه

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشه درست باید درک داشته باشه که بچه حساسه ممکنه با یه بوس خدای نکرده بدترین بیماری رو بگیره وقتی ...

بخدا بچم سر دندونش اسهال بود همین پیرزنه بهم همش کنایه میزد ک مریضش ‌کردی لاغرش کردی مراقبش نبودی 

نده بچسب بگو تو بغل خودم راحتهزیاد هم نرو‌خونش بهونه بیاریکم رو در وایسی بزار کنار درسته نوه اش رو د ...

خدا لعنتش کنه بحق فاطمه زهرا چش نداره بچم یلحظه تو بغل خودم باشه حتی نمیزاره شیر بدم بهش

وای چرا اینقدر مسائل کوچیکه بزرگ میکنی .......

اینقدر حرص نخور اینقدر زود میگذره یه چیز بگم بچه هیچکس به خاطر بوس طوریش نشده......حالا قبلاً کرونا بود ولی الآن اگر مادر بزرگش مریض نباشه طوری نمیشه جوش نزن ......

کاربری سوم...   
بخدا بچم سر دندونش اسهال بود همین پیرزنه بهم همش کنایه میزد ک مریضش ‌کردی لاغرش کردی مراقبش نبودی

میشناسم این مدل مادرشوهر ها رو

بچه لاغر شده فک میکنن مادر غذاش نامیده یا مریض شه میگن ولش کردی

نرو‌خونشون شوهرت اعتراض کرد بگو کارای مادرشو

یه بلاگر هی تو اینستا بچش حالا نوزاد هم نبود ولی سر بوس بچه دو ماه بیمارستان بستری شد کل بدنش ریخته بود بیرون و تاول بود...تو نفس و بزاق هزاران میکروب هس که منتقل میشه بچه هم ضعیفه و مستعد بیمار شدن از مادرشوهرت حرصم گرفت

نده بچسب بگو تو بغل خودم راحتهزیاد هم نرو‌خونش بهونه بیاریکم رو در وایسی بزار کنار درسته نوه اش رو د ...

اره همش نقطه ضعف پیدا میکنه تا از طریق اون اذیت کنه  راستی بنظرت چند بار یبار برم خونش ک حرص بخوره ؟ منم مثل خودش حرصش بدم

خدا لعنتش کنه بحق فاطمه زهرا چش نداره بچم یلحظه تو بغل خودم باشه حتی نمیزاره شیر بدم بهش

ینی چی خب

نده بهش عزیزم نددددده رک بگو نه نمی‌دم دوست دارم بغلم باشه به شوهرت بگو بره بهش تذکر بده چقدر حرص دراره

دقیقا اینم وقتی منو میبینه انگار دشمن خونی و قاتل باباشو میبینه

دیشب بعد مادرشوهرم اومده خونمون همچین نگاه من میکرد انگار قتل کرده بودم ک شوهرم پرید بهش چته اونم خودش رو زد ب اون راه ک هیچی خستمه خوابم میاد مشکل داری زن حسابی؟ خب من ک خونت پا نمیذارم مگه اتفاق خاصی بیافته پس تو هم نیا تو ک اینجوری چایی دادمش میگه چایی تلخه ک شوهرم خندید ازش گفت دهنت مزه دیگه ایی میده فکر میکنی چاییه

میوه آوردم میگه ترشه خداروشکر شوهرم هست جوابش رو بده وگرنه میترکیدم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خانم ها اینو که میگم خودمم بچه دارم یه لحظه فکر کنین جای مادر شوهرتون مادرتون اینارو میکرد خداییش دی ...

بله به مامانم بدتراشو گفتم بیچاره مامانم یبارم جرات نکرده بوسش کنه