2777
2789
عنوان

نشتی پوشک خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 47 پست
والا تا حالا تجربه نداشتم من ۲ سالشه مولفیکس‌میبندم برا پسرم فقط اون چسبا رو هم یا وقتی رسیدن به هم ...

منم سر دخترم اصلا اینجوری نبود. پوشک خشک میمونه کلا لباساش خیس میشه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۱۱کیلوعه هانیز ۶ میبندم شبا جوابه...

ولی تو میگی روناش تپل نیست کوکومی شورتی ۵ بگیر 

این مارکو گفتم چون احتمالا بستنشو خوب نمیبندی این راحته فقط یه نکته اب داره داخل پوشک یه کش داخلی هست بعد پوشوندنش اون کش رو دست بکش که به سمت بیرون تا نشده باشه و صاف در جهت داخل باشه(اگه این نکته رو رعایت کنی دیگه فکرنکنم نشتی بده حتی مارکای دیگه)

وقتی یادم میفته که پسرمو دو سال پوشک کردم قلبم درد میگیره گناه داشت اذیت بووود دوسال خیلیه همش بسته ...

کاش زودتر یاد بگیره 😭. دخترم ۴ سالگی کلا گذاشت کنار ، اینم مثل اون نشه

وا چیز عجیبی نیست بعضی بچه ها تا سه و نیم سال هم نیاز دارن به پوشک

میدونم ولی دلم میسوزه میبینی یه هفته ای که خودمون مجبوریم از اونا استفاده کنیم چقد سختمونه بچه ها هم همینن🥺 یادمه بازش که میکردم چقد ذوق میکرد

من پسرم ۱۱کیلوعه هانیز ۶ میبندم شبا جوابه...ولی تو میگی روناش تپل نیست کوکومی شورتی ۵ بگیر این مارکو ...

اره اتفاقا اینو تو اینستا دیده بودم. همیشه اون هارو ب سمت بیرون باز میکنم ، شاید زیاد چسب هاسم محکم نمیبندم. میگم اذیت نکنه، ولی همه شورتی پیشنهاد دادن. حتما امتحان میکنم 

عزیزم رو بسته ی ۵ نوشته از ۱۱ کیلو تا ۲۵ کیلو ۶ خیلی بزرگه بچه ۱۱ خیلی تپل نبست که اونو ببنده اتفاقا ...

برای بچه من که خوبه 

آخه بچه من لاغره اما 6 شورتی عالیه براش 

11 کیلو هم هست

البته بچه م 2 سال و نیمشه

با اینهمه شیطنت عالیه براش

اسی هم تاحالا مشکل نداشته الان نم پس میده برای همین میگم 5 یا 4 کوچیکه براش