2777
2789

تصمیم دارم یه ست قابلمه بگیرم.

حالا نمبدونم گرانیت یا چدن یا استیل بگیرم

نمیدونم کدوم بهتره

تا حالا استیل نداشتم بنظرم میاد خوب باشه

کسی تجربه داره بهم بگه به درد میخوره یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم گرانیت هم استیل دارم.

گرانبت برا پلو و ماکارانی و کلا غدایی ک برنج داشته باشه میزارم

استیل برا خورشت و قیمه عالی 

استیل عمری خراب نمیشه حالا هی با سیم بسابش مگه خراب میشه


ولی برا برنج افتصاح هرکاری کنی می‌چسبه میسوزه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

استیل حواست باشه فوری ممکنه غذات توش بسوزه سرخ کردنیا


و ممکنه لک شعله زیر قابلمه بمونه مجبوری هی تمیزکاری کنی

من زودپزم استیله اینارو ازش دیدم پیاز سرخ میکنم میبینم فوری سرخ میشه و‌میخواد ته بگیره حواست باشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
 بنظرم ست قابلمه برای استیل زیاده، در حد یدونه قابلمه متوسط برای خورش فقط، چسبندگیش کارو سخت میکنه، بعد من یه تابه استیل دارم توش هیچی درست نمیکنم🙆‍♀ میگم شستنش سخته همون نچسب ها راحتتره
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز