2777
2789
عنوان

پنجره رو با چی قفل کنم تورو خدا به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خطرو میفهمی خ ا حفظش کنه دخترم منم زودتر بزرگ شه راحت شم همه میگن پسر سخوه دختر من پسرا رو تو ج ...

آره دیگه خطر رو میفهمه اما نه همه جا 

مثلا چند روز پیش رفتیم کنار رودخونه چندتا اردک توی آب بودن میرفت که بگیرتشون بدون اینکه متوجه آبه باشه 

اما توخونه خوبه مثلا ما کلی پله داریم تو خونمون خیلی مراقبه خدا رو شکر اما تا دلت بخواد سر از همه جا در میاره 

کابینت گاز لباسشویی یخچال در پنجره حیاط اتاق ماشین ... من یادم نمیاد این بچه یه لحظه بیکار باشه 

مدااام در حال جست جوه 

بی سر و صدا هر کاری بگی میکنه

ممنونم خدا دختر شمام حفظ کنه

من خودم سرتا سر پنجره رو چسب ۳ سانتی زده بودم دوجداره هستن اصلااباز نمیشد برا ما،ما طبقه ۵ هستیم خیلی خطری بود .یکم بزرگتر شد باز کردم هر چند جای چسبا مونده ولی مهم نیس 

تورو خدا ب فکر باش من فکرم درگیر شد،مبل و اینا اگه هس بردار از جلو پنجره. 

تهران نیستم عزیزم اگه خرید اینترنتی دارن سفارش بدم

داره عکس برات فرستادم

هرجا در و قفل در تو شهرتون میفروشن برو دارن

تو گوگل هم بزن قفل درب پنجره میاره ک بخری 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من خودم سرتا سر پنجره رو چسب ۳ سانتی زده بودم دوجداره هستن اصلااباز نمیشد برا ما،ما طبقه ۵ هستیم خیل ...

نه مبل نیس پنجرم پایینه متاسفانه 

ما این خونه رو خریدیم سازنده پنجره بزرگ گذاشه و تا پایینه نیاز به مبل میز نیس بره 

عزیزم کاش تاپیک می‌زدی بهت یکی اینجا می‌گفتباز شکر خدا سالم هستن

اوه خیلی وقته از بچگیشون گذشته

حتی یه بار خونمو عوض کردم به خاطر بچه البته مستاجر بودیم

الان پسر کوچیکم ۸ سالشه باز از پنجره بیرونو نگاه میکنه دلم میریزه

اینا جدیدا حتما در اومدن

اوه خیلی وقته از بچگیشون گذشتهحتی یه بار خونمو عوض کردم به خاطر بچه البته مستاجر بودیمالان پسر کوچیک ...

حالا بازم ترس داری بزن برای خونه تون

پسر بچه شیطون دیگه آدم خیالش میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر