2777
2789

تیپم تا به الان خیلی امروزی بوده 

بنا به دلایلی میخوام محجبه باشم و دوست دارم

در حد چادر اینا ولی از نظر مو و لباس میخوام کامل پوشیده باشم ولی روم نمیشه جلو اطرافیان چون همیشه منو با اون تیپ دیدن مطمئنا شروع میکنن به خندیدن و مسخره کردن و بگومگو کردن معذبم میکنن

🤍🐼🥥

اذیت کنن مهم خودتی خیلی دلنشین چادر

منم مثل تو بودم تیپم امروزی بود یهو عاشق چادر شدم الان چند ماهه چادری شدم خیلیییی ذوق داره و قشنگه مطمعن باش پشیمون نمیشی اصلا قشنگ ترت میکنه چادر مثل فرشته ها میشه ادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم سخت بود مسخره شدم ولی منطقی و نه از روی هیجان چندماه بهش فکر کزدم الان یه ساله محجب ...

منم چندماهه دارم بهش فکرمیکنم 

واقعا در برابر این فامیل فوضول که همیشه دنبال سوژه ان سخته 

🤍🐼🥥

کلا دفعه اول که ببیننت اینطور رفتار میکنن اگه مستقیم به خودت چیزی نگفتن جوری رفتار کن انگار نشنیدی ندیدی برات مهم نیست عادی رفتار کن انگار اتفاقی نیفتاده بعدش برای همه عادی میشه انگار از اول همینجور بودی ( ولی هی تغییر نده دوباره مثل قبل بشی ثبات داشته باش) 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اذیت کنن مهم خودتی خیلی دلنشین چادرمنم مثل تو بودم تیپم امروزی بود یهو عاشق چادر شدم الان چند ماهه چ ...

من همیشه تو مناسباتی مذهبی و جاهای مذهبی چادر دارم 

اما تو زندگی روزمرم نه 

الان امادگی چادرو ندارم که بخوام همیشه استفاده کنم فقط میخوام استایلم مثل قبل دیگه خیلی تو چشم نباشه و همه جام پوشیده باشه

🤍🐼🥥

واقعا اگر بتونی چنین تحولی توی خودت انجام بدی، یعنی خیلی قوی هستی

و احسنت داری

و بدون وای بر مسخره کنندگان

توی قرآن داریم پیامبر هم براشون دعا کنه خدا از سرشون نمیگذره که بنده مومن رو مسخره کنن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
من همیشه تو مناسباتی مذهبی و جاهای مذهبی چادر دارم اما تو زندگی روزمرم نه الان امادگی چادرو ندارم که ...

فعلا محجبه بشو پوشیده تر بشو به خودت سخت نگیر یهو چادر فعلا فقط پوشیده تر بشو من خودمم همینطور کردم

من همیشه تو مناسباتی مذهبی و جاهای مذهبی چادر دارم اما تو زندگی روزمرم نه الان امادگی چادرو ندارم که ...

ببین گلم چادر حرمت داره میتونی عبا بپوشی با مدل شال عربی ک حجاب حفظ بشه ولی اگ میخای چادر سر کنی سعی کن برا همیشه باشه نه مدتی اونم بخاطر حرف و نگاه بقیع

منم مثل شماااااام 

خیلی دوست دارم محجبه بشم دلی دوست دارم به خدا نزدیک بشم 

همیشه به خودم میگم یه روزی میرسه منم به این آرزوهام میرسم فارغ از همه ی آدمای اطرافم