2777
2789

قلیون نهایتا تو فیلم های قاجاری ببینیم 

و نشون عقب ماندگی میدونیم

در حالی که اکثرا تو تاپیک ها میخونم خانم ها راجع به ذغال قلیون حرف میزنن تازه مادرم هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این به شهر ربطی نداره برمیگرده به فرهنگ های مختلف خانوادگی

قلیون کشیدن بقیه باعث ازار و اسیب شما نشده که اینجوری خودتو صاحب نظر میدونی 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دیگه به بزرگواری خودت ببخش.‌

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

پول ریه شو تو میدی والا من تا حالا نکشیدم ولی خب ب من ربطی هم نداره ب من چه

جامعه به همه مربوطه. 

فردا هم دانشگاهی بچم میشه

فردا خواستگار بچم میشه

فردا راننده ماشینی میشه که من نشستم توش

یه شب مهمون داشتیم 

خانم هم بود یه دفعه از چشماش اشک اومد ما هم میگفتیم چی شده گریه کردین فلان بهمان گفت نه چیزی نیست خوب میشم 

اما بعدا از طریق یکی از اشنا ها فهمیدیم این چون هر شب قلیون میکشه ولی ما نداشتیم یع جوری خمار بوده 

و اشک هم بخاطر قلیون نکشیدن بوده