2777
2789

یه بار مکالمه نامزدتون رو با دوستاشون گوش بدید چقدر فش میدن حالم بهم خورد🤢🤢🤢

نمی‌دونست گوش میدما 

وگرنه تلفن رو قطع میکرد

پیش من اینجوری فش نداده

ولی واقعا خیلی بی ادبه 😑

واقعا میخوام تجدید نظر کنم درمورد ازدواجم 

بهش جواب منفی بدم؟

یا اکثر پسرا همینن؟🤮

مثلا از فلانی میخواد بد بگه میگه را حالت نیش و کنایه که فلان پسر اونجامو میخوره و ...... 

من اونا رو .... میکنم 

فش های رکیک ج.نسی

اصلا خوشم نیومد از حرف زدنش

نظر شما چیه؟

پیش من اینجوری حرف نمیزنه

در حد خر و گاو و کثافت به دوستاش میگه مثلا 😐

واقعا با همچین پسری میموندید؟

پیش من اینقدر رکیک نمیگه

تحصیلکرده هس موقعیت فرهنگی اجتماعی و ... همه چی اوکیه

این موردو چیکار کنم

نمیتونمم به روش بیارم که مکالمت رو با دوستت شنیدم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم

منم ولی خب اگه فقط تنها ایرادش همین باشه عشقتو چیکار میکنی 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

دیگه بحث به عمر زندگی.

یا بگو مکالمه ش رو شنیدی یا بگو کسی درمورد اینجوری گفته که بد دهنی.نترس تز الان اگر محکم نگیری معلوم نیست بعدا چه شود

اون وقت بچه هات هک خدایی نکرده بی ادب میشن 

برا پسرا عادیه خب با هم اینجوری حرف بزنن

چرا عادیه ؟ منم متنفرم نه پدرم هیچوقت اینجوری فحاشی کرد نه همسرم بنظرم اینجور مردا خیلی چیپو سطح پایینن یخش باز بشه به اینم فحش میده‌

دیگه بحث به عمر زندگی.یا بگو مکالمه ش رو شنیدی یا بگو کسی درمورد اینجوری گفته که بد دهنی.نترس تز الا ...

خب اون عادتشه چطور میتونه تغییر بده

با گفتنش فقط روش باز میشه

منم ولی خب اگه فقط تنها ایرادش همین باشه عشقتو چیکار میکنی

بیشتر دقت میکنم واقعا با ادبه؟یا داره خودشو خوب جلوه میده پیش من این ادمها بعدا روی دیگشون نمایان میشه مگر برای شوخی و خنده بادوستاش اینجوری بگن که اونم وقتی بدونه با یه خانوم اینجوری شوخی نمیکنن این حرفاروتااخرعمرنمیشنوی یه مورد دیگم اینکه دوستاش لابدخیلی سطح پایینن که اطرافیان بد داشتن تاثیر خوبی نداره بیشتردقت میکنم دیگه تهش همچی عالی بود حدومرز و مشخص میکنم و قبول میکنم ایشالا خوشبخت شی گلم❤

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
والا شوهر منم نسل جدید بود

شوهر شما هیچ ویژگی بدی نداره؟ خصوصیت بدی؟؟؟

شوهر شما هیچ ویژگی بدی نداره؟ خصوصیت بدی؟؟؟

بددهنی و فحاشی نشان دهنده شخصیت خانوادگی طرف هست و یااینکه فشار زیادیو تجمل کرده باشه مثلا من بعد از فوت بچم بخاطر فشار روانی بددهن شده بودم قبلش اصلا حتی خر و گاو هم نمیگفتم اما یکی تو حالت عادی دهنش هرزه باشه مشخصه شخصیتش درست درمون نیست