2777
2789

سلام شبتون بخیر من امشب اینجارو وارد شدم شاید یکم آروم شدم انگیزم برگشت

بهارم ۲۸ سالمه طی ۴ ماه با رژیمای سخت از ۷۸ شدم ۵۵ ولی دهنم سرویس شد تغیرات هورمونی شدید و... اما الان ۲ ماهه ول کردم رژیمو هرکار میکنم نمیتونم برگردم به روتین وزنمم شده ۶۷ نمیدونم چیکار کنم🥺

روزی نیم ساعت حلقه بزن یک ماه بعد حدااااقل ۳کیلو لاغر شدی برام دعا میکنی الان تا عید بزنی ۱۰ کیلو به ...

عزیزم شما حلقه زدی؟ میشه عکس حلقه رو بفرستی یا از نت ک بفهمم کدوما هستن

خیلی دوست دارم حلقه بزنم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استپ وزنی گرفتم تابستون 4 کیلو کم کردم دیگه از شهریور وزنم ثابته

شکمو شدی؟ 

چون شیر میدی؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

حلقه بدون رژیم هم جواب میده کم میشه وزن؟ من قبلا میزدم خیلی خوب بود ولی خب کنارش رژیمم داشتم

بله من بدون رژیم ۱۲ سانت کمرم باریک شد

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

دروغ میگی یا دنبال تبلیغاتی یا معتادی

کاش حرف دهنتو بفهمی بعد ریپ بزنی ک چی یکیو بگیری بگی معتادی ت چربی تا حلقوم گرفتت دلیل نمیشه ب بقیه بگی معتاد

بعدشم تا ماتحت نسوزع گفتم ک نمیگم فقط خواستم بگم هستن قرصایی ک بشه باهاشون کم کرد 

سلام عزیزم خسته نباشیدشما راجب مکمل ترمودراین و کرمیوم اطلاعی دارید؟

تاثیر چشم گیری نداره

ترمودرایت فقط. ۶ هفته میشه مصرف کنی

خوابت بهم میریزه اگه تپش قلب و حساسیت به قهوه هم داری نخور

اون یکی هم بد نیس ولی به شرط رعایت کردن کالری مجاز مصرفی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

کاش حرف دهنتو بفهمی بعد ریپ بزنی ک چی یکیو بگیری بگی معتادی ت چربی تا حلقوم گرفتت دلیل نمیشه ب بقیه ...

نه عزیزم کن علمش دارم و نمیشه

یه قرصم بخور ادبیات و شعورت ببره بالا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

علمتو بزار درکوزه آبشو بخور اونو بنداز ت خودت ک فاضلاب تا خرخره برش داشته بعد واسه من وزوز کن زنبورک ...

@niniyar‍ 

کاش حرف دهنتو بفهمی بعد ریپ بزنی ک چی یکیو بگیری بگی معتادی ت چربی تا حلقوم گرفتت دلیل نمیشه ب بقیه ...

منم اطرافم دیدم یکی قرص گیاهی عطاری میگرفت کلی باهاش لاغر شد والا سالم تراز منم هس😅 هیچ ضرری  براش نداشت به منم گفت ولی من تو این موارد حساسم جرات نکردم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
منم اطرافم دیدم یکی قرص گیاهی عطاری میگرفت کلی باهاش لاغر شد والا سالم تراز منم هس😅 هیچ ضرری براش ...

خب هرچی روش زیاده روی بشه ضرر داره

دائم العمر بخوره معلومه ک داغون میشع از همین قرصای مسکن تا قرصای چاقی لاغری