2777
2789
عنوان

امشبم توفکر توم🤧

159 بازدید | 16 پست

از مغزم برو بیرون 🙏😭

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دچار عجب عشق ممنوعه ای شدی ولی احساسم میگه اونم ترو میخواد

بخواد یا نخواد فرقی به حالم نداره که 

🥲خسته ام انقد اسمش اومد و ریتم قلبم بهم ریخت

شعر نگفتم واقعیت بود😂

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بخواد یا نخواد فرقی به حالم نداره که 🥲خسته ام انقد اسمش اومد و ریتم قلبم بهم ریختشعر نگفتم واقعیت ب ...

احساس میکنم یه روز خطا ازت سر میزنه بهش پیام میدی ولی یوقت نکنی این کارو

احساس میکنم یه روز خطا ازت سر میزنه بهش پیام میدی ولی یوقت نکنی این کارو

حس ششمی؟

همش تو ذهنمه میگم ناشناس تو اینستا پیام بدم یک دو روز باهاش حرف بزنم به صورت غریبه؟

ولی الان یکسال گذشته و من پیام و هیچی ندادم حتی جز سلام و علیکم حرفی باهاش نزدم

بقیشم طرفش نمیرم

بجاش میام نی نی سایت 

حس ششمی؟همش تو ذهنمه میگم ناشناس تو اینستا پیام بدم یک دو روز باهاش حرف بزنم به صورت غریبه؟ولی الان ...

همیشه یه چیزیو حس کنم درست در میاد نمیدونم اسمشو حس شیشم میگن یا چی ولی اگه زرنگ باشه تو اینستا می‌فهمه تویی چون تو اینستا میشه دو رقم اخر شماره طرفو دید

همیشه یه چیزیو حس کنم درست در میاد نمیدونم اسمشو حس شیشم میگن یا چی ولی اگه زرنگ باشه تو اینستا می‌ف ...

وای میگم نی نی سایت برام همیشه خوش شانسی اورده

خوب شد پیامتو دیدم🥲

نه هیچ وقت این ریسکو به جون نمیخرم

وای میگم نی نی سایت برام همیشه خوش شانسی اوردهخوب شد پیامتو دیدم🥲نه هیچ وقت این ریسکو به جون نمیخرم

اره عزیزم و اینکه اگه توی یه برنامه بخوای دو تا اکانت بزنی با فیک بهش پیام بدی و ترو بلاکت کنه پیج اصلیتم بلاک میشه از اونجا ک کامل می‌فهمه تویی

اره عزیزم و اینکه اگه توی یه برنامه بخوای دو تا اکانت بزنی با فیک بهش پیام بدی و ترو بلاکت کنه پیج ا ...

نه پیام و که هیچ وقت نمیدم از این شانسا ندارم همینطوریشم تو حال بدیم که چندبار بهش نگاه کردم حالا برم پیام بدم

چند وقته دوسش داری؟

یکساله😶ولی در طول این یکسال جز سلا علیک حرفی نزدیم