2777
2789

[QUOTE=400224935]توقیف بزنه ممکنه قبل اظهار نامه مثلا یهو پلیس تو خیابون ماشینشو بخوابونه چه حالی میده،انیدوارم ک

ضدحال میخوره ولی ۱۴ سکه براش پولی نیس

ماشینش چندبرابر مهریه من قیمت داره😔

برام دعا کن عزیزم بتونم حقمو ازش بگیرم

خیلی زرنگ و اب زیرکاهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هام چی؟زندگی که تو این ۱۰‌ ۱۲ سال ساختم چی؟جوونی ک پاش گزاشتم چی؟دلم میسوزه روزیکه منو گرفت فقط ...

خداروشکر کن بچه هارو داده دست خودت دوتا دختر دسته گل خیلی سخته اما خدارو چه دیدی شاید اینجوری برات بهتر باشه شاید زندگی جدیدی داشته باشی 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
[QUOTE=400224935]توقیف بزنه ممکنه قبل اظهار نامه مثلا یهو پلیس تو خیابون ماشینشو بخوابونه چه حالی می ...

خدا ادمو گیر مرد عوضی نندازه خودم یکیشو داشتم تو عقد جدا شدم قبل عرکسی میفهممت تا پوست و استخون 

انشالله همه چی درست میشه قشنگم بسپار بخدا 

خداروشکر کن بچه هارو داده دست خودت دوتا دختر دسته گل خیلی سخته اما خدارو چه دیدی شاید اینجوری برات ب ...

میترسم بگیرتشون ازم😔

سرلج بیوفته هرررکاری ازش برمیاد

ظهر بعد از مشاوره زنگ زده میگه یا خودت قبول میکنی توافقی، یا میرم همه جا آبروتو میبرم میگم این خیانت کرده

گفتم‌ توکه کل زندگی درحال تهمت زدن بودی، اینم روش

همه فامیل منو میشناسن، توروهم میشناسن

واگذارت میکنم ب خدا و همین امام رضا😔

خدا ادمو گیر مرد عوضی نندازه خودم یکیشو داشتم تو عقد جدا شدم قبل عرکسی میفهممت تا پوست و استخون انشا ...

مرد عوضی و خدا نشناس

خدا صبر بده ب هممون

تو این ۱۲ سال زندگی کم  از دستش حرص نخوردم، تاپای مرگ رفتم سرطان گرفتم تیروئید دیسک کمر و....

هنوزم باید باهاش بجنگم

خیلی خستم دعاکن زود تموم بشه برای منم😔😔😔