2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری به کسایی که زنی میخوان که خرج خودشو دربیاره بله میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 118 پست

والله من متاهلم ارشد طراحی لباس دارم توخونم باشگاه و زبان و کلاس شنامیرم ماهی ۱۵ تومن هم شوهرم میزنه توکارتم بچه دار هم نشدیم فعلا.

خونه زندگیم همیشه دسته گله 

مخمون دعوت میکنم دهنا باز میمونه از سفره اراییام

من زنم زنونگیمو میکنم شوهرمم وظییییفشه تامین زنو بچش.

تحصیلکرده هستم ولی خانه دارم و خانومم واسه خودم 

تحصیلاتمم هم تو مجردی سرمو گرم کرده هم بعده ها کمک میکنه مادر اگاه تری باشم شاید 

اونوقت دختر خالم شوهرش کارمندانبار شرکت پاکه ماهی ۲۰ میگیره دخترخالمم ویزیتور ارایشی بهداشتیه نمیدونم چجوریه درامدش ولی همه جامیشینه پشت سرمن میگه من عاشق عزت نفسمم یعنی چی ادم مثل فاطمه هی از شوهرش بکنه زن هم باید مفید باشه 🤐.

آخه مفید لعنتی خودتو شوهرت روی هم اندازه کارگر شوهر من درنمیارید چراخس میکنی ویزیتور بودن موفقیته یا خیلی الان مستقل و شاخی تو اصلا نمیتووووونی مستقل نباشی با ۲۰تومن بخور نمیر شوهرت.

زنی که دکتره فرهنگیه یا شغلهای پرستیژدار بله موفق حساب میشه نه دوراز جون پادویی 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فمنیستا اینارو باب میکنن دگ:/

خدا اینارو نابود کنه اگه هدایت نمیشن پدر زنانگی رو دراوردن با چرت و پرتاشون  . میرن سرکار به جهنم ، پول درمیارن اوکی ، ولی دیگه زر زن کار کنه میزنن و همون پولم صبح تا شب میلیونی خرج  ارایش و عمل میکنن . کلا شدن بازار مصرف محصولات 

با این جمله تنها فایده مرد حمایت مالیه موافق نیستم ازدواج که می‌کنی هدف تشکیل خانواده و آرامش و ... ولی با عنوان تاپیکت موافقم مردای که دنبال زن شاغلن باید روشون اسید ریخت😂😂

خارج که وظیفه مرد نیست خرج زن بده

اونجا فرهنگ شون فرق داره،وظیفه زن هم خونه‌داری و کار بیرون و بچه‌داری و سر و کله زدن با خانواده شوهر و خونه‌دسته گل و سر و ربخت جنیفر لوپز و ...نیست.مرخصی زایمان خوب دارن،درآمد خوب دارن،حمایت های دولتی دارن،حقوق شون برابره،شوهرتشون یا پارتنرشون داخل خونه کار میکنن،و....

اینجا توقع ازت بیشتره وقتی کارمندی...

والله من متاهلم ارشد طراحی لباس دارم توخونم باشگاه و زبان و کلاس شنامیرم ماهی ۱۵ تومن هم شوهرم میزنه ...

اصلا من موفقیت زن رو در شاغل بودن ندیده و نمی بینم و نمی تونم ببینم . شغل یه چیز جانبی برای زن محسوب میشه و واقعا اثرات سخت و مخربی هم داره ، زنی که مجبور به کارکردن باشه قطعا فرسودگی خواهد داشت  . نمیگم هیچ زنی کار نکنه ، حرفم اینه این اصلا خیلی شخصی هست و کم آسیب هم نیست که پر اسیبه اصلا پز دادن شاغل بودن رو درک نمیکنم . عین اینکه یکی به خاطر جنسیتش  پز بده همینقدر بی معنا هست 

زندگیا سخت شده کاش شوهر منم بزاره باهاش کارکنم😑

چه ربطی داره 

زندگی همیشه همین بوده 

دوران قحطی و بی امکاناتی رو بشر گذرونده 

الان که کلی امکانات هست و دست بشر بازه 

با این جمله تنها فایده مرد حمایت مالیه موافق نیستم ازدواج که می‌کنی هدف تشکیل خانواده و آرامش و ... ...

اخه وقتی زن ها صبح تا شب یه جوری نشون  میدن انگار زنی که شاغل نیست پوسیده ی کامله ، دیگه مردا  هم سو استفاده میکنن . 

خارج که وظیفه مرد نیست خرج زن بده

خارج کجاست؟ تو کل دنیا؛ کل دنیا از چین تا آمریکا قانون نفقه وجود داره و حتی بعد از طلاقم میدن. بعضی از کشورای اروپایی مهریه هم دارن‌.

قدیما همه یه فامیلی داشتن که همسایش موقع کمیاب شدن پنیر در آلمان! دوان دوان رفته بود پنیراشو ببره اهدا کنه و تو دوران کرونا داستان منقضی شد. شدت ابلهانه بودن این حرفم کی معلوم شه خدا میدونه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.