2777
2789

چرا مستقلید ؟

چرا تصمیم به تنها زندگی کردن گرفتید ؟

از تنهایی نمیترسید ؟ 

شاغلید ؟ 

هدفتون در زندگی چیه ؟ 

چندسالتونه ؟ 

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

۲۰ سالمه

چون مجردم و کسیو ندارم باهاش بمونم

شاغلم

ن نمی‌ترسم عادت کردم

هدفم تا حد امکان زنده موندنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول تتلو چون دوست دارم🥴😁

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مستقل نیستم و تنهایی رو دوست ندارم

خب پس چرا کامت میزاری من مستقل ها رو خطاب قرار دادم

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

من ک واقعا تنها باشم میترسم از مستقل شدن هم میترسم سخته اونجوری ک میگن لذت بخشه و اینا نیست یه ماه از همسر دور بودم و تنها زندگی میکردم مخصوصا شب ها خیلی میترسیدم تا ۳،۴ صبح بیدار بودم فیلم میدیدم

۲۰ سالمهچون مجردم و کسیو ندارم باهاش بمونمشاغلمن نمی‌ترسم عادت کردمهدفم تا حد امکان زنده موندنه

تو که سنت خیلی کمه 

چرا پیش خانوادت نیستی 

شغلت چیه عزیزم اگه دوست داشتی بگو

من ک واقعا تنها باشم میترسم از مستقل شدن هم میترسم سخته اونجوری ک میگن لذت بخشه و اینا نیست یه ماه ا ...

اگه خانواده همسایه ات باشن چی مثل برادرت 

چجوری خانوادت گذاشتن؟منم خیلی دوس دارم مستقل زندگی کنم

از خانواده من خواهررم رو دارم ک متاهله زندگی خودشو داره نمیشه ک برم کنار اون بمونم

تو که سنت خیلی کمه چرا پیش خانوادت نیستی شغلت چیه عزیزم اگه دوست داشتی بگو

شرایط جور نیس خانواده جور نیست

من الان توی ی کارخونه بهداشتی کار بسته بندی دارم و بعد از ظهر ها من توی مطب ی دکتر ب عنوان تزریقات کار میکنم کار های ثابتم اینه