2777
2789
عنوان

فقط علت بگید مذهبیا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست
ن والا بخدا اگ من بخوام خوردش کنم همش انگیزه دادم امید دادم بهش احترامش کردم و عزت گذاشتم بهش هر چی ...

اگه شوهرت ذاتش پاکه و مرد خوبیه و شمارو دوست داره فقط کارهاش اشتباهه میتونی اوضاعو بهتر کنی،از خدا بخواه شوهرتو سر به راه کنه از خدا بخواه دوستای خوب جلوی راهش قرار بده، فضای خونه رو شاد کن بذار وقتی اومد خونه دلش نخواد بره خونه مامانش

چجوری تحمل میکنی شما این اندازه از خشن بودن آدما رو بعد مجبوری محبت کنی همش چیزی رو که اصلا ندیدی بر ...

من دیگ خیلی خسته شدم ن دلخوشچیزیم ن دبگ کسی برام. مهمه حتی از مادرمم بی محبتی دیدم. راستش خیلی وقته دیگ فقط تلاش میکنم تاهستم برای بچم خوب باشم چون جز من کسیو نداره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران عقد و نانزدی فهمیدی مشکل حادتر از این حرفاس؟؟یادبعد عروسی؟

والا فک نکنم کسی توی وضعیت بد من قرار بگیره من بعد دوران عقد خیلی کوتاهی داشتم و بعد ک عروسی کردیم یهو دیدم چه توهمی داشتم ک همش پوچ بود ولی راه برگشت نداشتم البته فک میکردم راه برگشت ندارم چون اون موقع حداقل پای بچه ها وسط نبود ....بعد عروسی فک کردم لااقل بچه شاید اوضاع رو بهتر کنه درگیر مسائل ناباروری شدم و مثل اسب مطب ها رو میدویدم انقدددد زجرررر کشیدم بخدا وقتی بچه دار شدیم دیگ هیچ مشکلی برام مشکل نبود بس ک عذاب کشیدم ولی با اومدن بچه ها خیلیییی اوضاع افتضاح شد

چجوری تحمل میکنی شما این اندازه از خشن بودن آدما رو بعد مجبوری محبت کنی همش چیزی رو که اصلا ندیدی بر ...

بچه ی من چ گناهی کرده ک مثل من بی مهری ببینه. اشتباهت اینجاس نباید بابچت مقایسه کنی خودتو شما مادری باید فدای بچت بشی البته نظرمنه

اگه شوهرت ذاتش پاکه و مرد خوبیه و شمارو دوست داره فقط کارهاش اشتباهه میتونی اوضاعو بهتر کنی،از خدا ب ...

ذات همه آدما خوبه ولی این تمام عمرشو فقط سرکوفت خورده تحقیر شده عصبی و خشنه اصلا مهر و محبت بلد نیس رابطه مون سرده اصلا طرفم نمیاد من با دوتا بچه سرو کله میزنم اصلا قدر نمیدونه ک هیچ همش طلبکاره از من از خانوادم ...بخدا خسته ام بس ک دویدم و تهشم دیدم اصلا دیده نشدم

خوب مشکلش چیه اینهمه اذیت میشی؟؟فقط مامانی؟؟

اصلا طرفم نمیاد مثل یه تیکه یخ ...خشن عصبی ناراحت ....از من از خانوادم از هممون طلبکاره...واقعا همش عین سگ پاچه میگیره ....دلم میخواد خودمو از زندگیش حذف کنم بفهمه جای خالیم چقد خالیه

اصلا طرفم نمیاد مثل یه تیکه یخ ...خشن عصبی ناراحت ....از من از خانوادم از هممون طلبکاره...واقعا همش ...

وااای چقدر بد از ایناس ک پرخاش میکنه سر کوچکترین چیز؟؟؟فقط تحقیر میکنه و میگه تو حالیت نیس من حالیمه 

بچه ی من چ گناهی کرده ک مثل من بی مهری ببینه. اشتباهت اینجاس نباید بابچت مقایسه کنی خودتو شما مادری ...

ن والا من خودمو با این طفلیا مقایسه نمیکنم فقط میگم اصلا مامان مهربون ندیدم ک مثلا بدونم چجوری باید مهربونی کنم چجوری باید هوای بچمو داشته باشم چی بهش یاد بدم بلد نیستم خودمم کم آوردم یه تنه سخته بخوای زندگیو جلو ببری 

ذات همه آدما خوبه ولی این تمام عمرشو فقط سرکوفت خورده تحقیر شده عصبی و خشنه اصلا مهر و محبت بلد نیس ...

ای کاش همسرتون قبول کنه بره مشاوره، 

واقعا بعضی وقتا آدم مجبور میشه بخاطر بچه هاش فقط تظاهر کنه، 

نه من مخالفم ذات همه خوب نیست بعضیا ته قلبشون پاکه فقط چون از بچگی توی محیط پر تنش بودن نمیتونن درست تصمیم بگیرن یا محبتشون نشون بدن

اما بعضی ها ذاتشون پلیده هیچ راهی نیست تا درست بشن

وااای چقدر بد از ایناس ک پرخاش میکنه سر کوچکترین چیز؟؟؟فقط تحقیر میکنه و میگه تو حالیت نیس من حالیمه

من کم نمیارم ادا مظلوما رو در بیارم ولی ایشون چون همیشه بد رفتاری دیده از خانوادش بلد نیست درست رفتار کنه ...اصلا هم دلش نمیخواد اصلاح کنه کارهاشو...نمیدونم چرا زن گرفته ....تقصیر این دوتا طفل معصوم چی بود آخه...واقعا هر شب یه نقشه جدید دارم برا رفتن ولی این بچه ها بدون من دق میکنن زبونم لال

من کم نمیارم ادا مظلوما رو در بیارم ولی ایشون چون همیشه بد رفتاری دیده از خانوادش بلد نیست درست رفتا ...

الهی بگردم گلم شما مادری باید صبوری کنی حالا ک پای دوتا بچه وسط گاهی وقتا احتیاج به رقتار مقایل و روررو نیست گاهی وقتهای سیاست و درایت لازمه ببین ایا راهی هست برای نجات این زندگی ؟؟من خودم تو عقد دیدم طرفم مشکل دلره قبل از عروسی جداشدم ولی شما پای دوتا بچه وسط قشنگ همه ی جوانب رک بسنج گلم ثوی باش به خدا اعتماد کن بهش توکل کن این دنیا همش یه نمایشگاه مصنوعیه و ماهمه داریم امتحان پس میدیم گلم امیدوارم سر بلند از پس این ازمون بر بیای قشنگم🩶

ای کاش همسرتون قبول کنه بره مشاوره، واقعا بعضی وقتا آدم مجبور میشه بخاطر بچه هاش فقط تظاهر کنه، نه م ...

نه اصلا مشاوره رو قبول نداره با کلی مکافات تلفنی با یکی صحبت کردم ایشون تلفنو گرف عااااالی باهاش حرف زد بهش گفت سنت گذشته از مادرت بکن لامصب ..توی همون لحظه اثر نکرد ولی بعد اون یکم نرم‌تر و بهتر گوش میکرد ک قبول کنه رفتنمون رو من جرات گفتنشم نداشتم ...حالا ک داریم میریم میگم ای بابا اصلا مطمئن نیستم این آدم مرد زندگی باشه ....انگار یهو ب خودم اومدم این کسی ک انقد بی مهر و خشنه ارزش این کار بابای منو داره اصلا؟

الهی بگردم گلم شما مادری باید صبوری کنی حالا ک پای دوتا بچه وسط گاهی وقتا احتیاج به رقتار مقایل و رو ...

قربون دل مهربونت....

انشالله به حق صاحب این روزا یه بخت خوب نصیب و روزیت بشه

میشه دعام کنی گره های کورم باز بشه منم دعات میکنم