2777
2789
عنوان

فقط علت بگید مذهبیا لطفا

363 بازدید | 33 پست

علت اینک من چندین سال یه همسایه خیلی بد رو تحمل کردم با کلی مکافات و دعوا بابا ما رو برد یه جای دیگه  پولم داشت ولی خیلی اذیتمون کرد ...بعدش زجر بی خواستگاری و انگ ترشیدگی با کلی نذر و نیاز یکی پیدا شد منو  برد پهلو نه نه اش سالها تحمل کنم همه چیو ب روی خودم نیارم و دم نزنم بعد این همه سال بازم با کلی التماس و نذر و نیاز بابام راضی شده خونش رو ب ما اجاره بده حالا باید برگردم ب اون کوچه و اون خونه وکنار همسایه داغون ولی مشکلم فراتر از این حرفاست اصلا دیگ دل و دماغ زندگی ندارم ....

این آدم اصلا مرد زندگی نیس یه بچه نه نه ای ک میخواد از نه نه اش کنده شه....مشکلم خود طرفه ....نمیدونم با دوتا بچه باید چیکار کنم اصلا....

میدونم خیلیا خیلی گرفتارتر از منن ولی من اصلا هنگ هنگم اصلا دست و پام بسته شده نمیتونم دست ب دعا بردارم همش عصبی و کلافه ام ...همش میگم کاش بمیرم ولی چشمم دنبال این دوتا طفل معصومه ک هیشکی رو ندارن ک مثه من بشه براشون ...ته خطم موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتی باهاش اشنا میشدی نشونه ای چیزی از اخلاق بد و مامانی بودن همسرت ندیدی؟تو دوران عقد و نانزدی و ا ...

والا من توی یه شرایط افتضاحی بودم ک اصلا هیشکی در خونمونو نمیزد افسردگی گرفته بودم ایشون ک اومدن من کلی خط و نشون کشیدم ک من نمیتونم همیشه با خانوادت زندگی کنم ایشونم تایید کردن ک درست میگم ...ولی بعدش دیدم مشکل فراتر از این چیزاس

ایییییی خدا چقد ناراحت شدم برای خودت وبچه هات 

چی بگم خاهر خودت جواب خودتو دادی بچه هات هیچکسی براشون شما نمیشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بنظرم با گفتن اینکه تو بی عرضه ای یا بچه ننه به شوهرت کار درست نمیشه ببین مادرش چکار میکنه 

پسرش بره طرفش تو چند برابرش انجام بده انقدر محبت کن بچشون طرف خودت،میدونم خیلی سخته ولی بنظرم اینجوری میتونی شوهرتو بدست بیاری

عزیزم.... اصلا راهی نیست شوهرتو بکشی سمت خودت که از سطح ننه ای بودنش کم بشه؟

خدا بهتر میدونه چقد بهش عزت و احترام میذارم و کلی براش ارزش قائلم ولی ایشون آدم حسابم نمیکنه فقط چون ب نفعشه با کلی منت داره منو میبره ....از دستش کلافه ام ...دلم لک زده برا یه ذره لبخند محبت آمیز و مهربون بودنش اصلاااااا  رومو نگا نمیکنه

ادامه بده بخاطر بچهات هروقت اذیت شدی هیچکس حتی بهت فکرنکرد پس بیزخمت اون کوچه و ادماش برات مهم نباشن ...

دنیا دنیای بی رحمیه ...از هیچ کس توی این دنیا محبت ندیدم...محبت مادری محبت پدری محبت همسری....لعنت ب این دنیا

دنیا دنیای بی رحمیه ...از هیچ کس توی این دنیا محبت ندیدم...محبت مادری محبت پدری محبت همسری....لعنت ب ...

میدونم چی میگی من خودم همینطورم ولی دیگ ب بقیه فکرنکن فقط ب خودت و بچهات فکرکن امیدوارم خدا کمکت کنه و گشایشی برات ایجادکنه

بنظرم با گفتن اینکه تو بی عرضه ای یا بچه ننه به شوهرت کار درست نمیشه ببین مادرش چکار میکنه پسرش بره ...

ن والا بخدا اگ من بخوام خوردش کنم همش انگیزه دادم امید دادم بهش احترامش کردم و عزت گذاشتم بهش هر چی اون سگ محلم کرد بخدا گذشت کردم پس کو اون نتیجه ...من باید بمیرم ک مثلا نتیجه بخش باشه....اتفاقا نه نه اش فقط تحقیر کردنو بلده بخدا موندم مثلا عاشق چی نه نه شه

خدا بهتر میدونه چقد بهش عزت و احترام میذارم و کلی براش ارزش قائلم ولی ایشون آدم حسابم نمیکنه فقط چون ...

تو دوران عقد و نانزدی فهمیدی مشکل حادتر از این حرفاس؟؟یادبعد عروسی؟

میدونم چی میگی من خودم همینطورم ولی دیگ ب بقیه فکرنکن فقط ب خودت و بچهات فکرکن امیدوارم خدا کمکت کنه ...

چجوری تحمل میکنی شما این اندازه از خشن بودن آدما رو بعد مجبوری محبت کنی همش چیزی رو که اصلا ندیدی برا بچه ها اجرا کنی