2777
2789
عنوان

خوش به حالتون شوهر دارین 😭😭😂😂😂 من ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 131 پست
شوهر چیه که حسرتشم بکشی ایش

چه طور دلت میاد نفرین آمون بر توووو  شوهر به اون خوبییی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که هنوز نرسیدی حالا بذار برسی بعد انقدر با آب و تاب شوهر شوهر کن😹 چیه آخه یه پشمالویه شلوارک پوش رو مبل لم میده و خورده فرمایش میده بهت تازه باید به خانواده اش هم از گل نازک تر نگی تا آقا بهش برنخوره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سوبایلیخسلطان لیخ😍😅😎

آز دانیش 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

😐اسی توبهشت دیگه هرزگی خبری نیستاهرکس یکی جفتشه تاابد نامحدود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

شوهر خوب و با ادب و پولدار و خوشگل و خوشتیپ مثل شوهر من بله ولی من بهش زیاد رو نمیدم چون پرو میشه ،هر روزم دخترا بهش پیام میدن ولی برام مهم نیست 😂😂تا این حد ریلکسم

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
خدا تو اون دنیا به هر زن بهشتی ۷۰ تا غلمان میده که باهاش حال کنن هر شب با یکی 🤤

🤣🤣🤣

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

شوهر میخوای چیکار به چه دردت میخوره؟؟من که دارم آرزومه بندازمش بیرون از زندگیم

به خیلی دردا میخوره بخدا از به سنی به بعد فقط با همسره که به آرامش میرسی اینو از ته قلبم گفتم😭