2777
2789
عنوان

مقوله ازدواج و عقدد🔴🔴

200 بازدید | 21 پست

یعنی چی ک دختر بعد عقد حتی حق نفس کشیدن هم نداره و همه حقوقش دست مرده یعنی چی واقعااا؟ چرا یکم فکر نمیکنیم 

خانومایی ک دختر دارید خواهشا هوشیار و آگاه باشید نزارید به دخترتون ظلم بشه همه حق و حقوقشو بگیرید از ما ک گذشت پدر مادرمون اونقد فکرشون باز نبود ک به این‌چیزها برسه ولی خودمم اگه یروزی دختر دار شدم نمیزارم حقش هاپولی بشه همه رو پس میگیرم و بعد راهی خونه بختش میکنم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

حق کیسه کشی پشت شوهر رو هم بگیرید از ننه اش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه قانون مهریه رو ماه به ماه به نفع مرد عوض میکنن حقوق اولیه ی یه انسانو به زن نمیدن اره خلاصه این یعنی برابری و عزت گذاشتن به زنی که دینمون میگه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

من سکه بالا زدن مهریم ۶دنگ خونه همسرم سند مغازه همسرم حق طلاق حق تحصیل رو گرفتم

بهترین کارو کردی آفررین👍❤️

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

این همه قانون مهریه رو ماه به ماه به نفع مرد عوض میکنن حقوق اولیه ی یه انسانو به زن نمیدن اره خلاصه ...

دقیقااا همش دارن کم و کمترش میکنن پس حقوق زنا رو هم باید بدن 

دقیقااا همش دارن کم و کمترش میکنن پس حقوق زنا رو هم باید بدن

نه ببین قانون ما براساس برابری و اسلامه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یعنی چی😂😂

پربازدید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه ببین قانون ما براساس برابری و اسلامه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببخشید ولی همش کسشره

ضدزن ترین قوانین رو داریم. حتی اگر اون حقوق هم گرفته باشه باز هم ازدواج قشنگی نیست، حقوق طبیعی گرفتنی نیست...

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.