2777
2789
عنوان

مقوله ازدواج و عقدد🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست

من ضد زن ترینم چون زن جنبه نداره 

ولییییی قانون کلا به نفع مرد هس و باید یچیزایی رو قشنگ بنویسن اونم قانون رو همش میگن مهریه کم کم کم نهههه باید بگن در صورتی ک مرد خیانت کنه معتاد بشه دست بزن داشته باشه و... تهت هر شرایطی تمام و کمال یجا مهریه رو بگیره ن ک تحت شرایط بنی اسرائیلی سال به سال بگذره ربع سکه بگیره اونم بعد کلی خرج و دوندگی زن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرایی که به هوای گرفتن حق دخترشون زندگی دخترشون رو بر باد میدن ، خدا بهشون رحم کنه....

دقیقا مادرایی ک به هر دلیلی میان وسط زندگی بچشون فقط رابطه زناشویی بچه شون نابود میکنن 

من ضد زن ترینم چون زن جنبه نداره ولییییی قانون کلا به نفع مرد هس و باید یچیزایی رو قشنگ بنویسن اونم ...

حرفتون پایه های منطق و به لرزه دراورد. این حرف شما که زن جنبه نداره اولا کاملا سلیقه ای و غیرعلمی و اخلاقیه دوما دقیقا شما چه علم و دانشی دارید که نصف جامعه رو بی جنبه خطاب کنید؟ این حقوقی که توی ایران از زنا سلب شده بنیادی ترین حقوق انسانین که حق هر آدمی هستش و ربطی به جنبه و این حرف های عهد دقیانوسی نداره.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

مادرایی که به هوای گرفتن حق دخترشون زندگی دخترشون رو بر باد میدن ، خدا بهشون رحم کنه....

😂خندیدیم دیگه ننویس❤️

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

حرفتون پایه های منطق و به لرزه دراورد. این حرف شما که زن جنبه نداره اولا کاملا سلیقه ای و غیرعلمی و ...

طبق تجربه دیدم زن تا شوهر کرد خوشگل شد خوشتیپ شد خودشو سر دید زن تا سرکار رفت به رخ همه کشید کارشو خودشو سرتر و بی نیاز از شوهر دید ازاینجا ک از هر جنس مونثی پرسیدن به استقلال مالی برسی ازدواج میکنی گفت ن ولی از هر مردی پرسیدن گفت ازدواج میکنم نمیگم مرد بد نیس هست زیادم حس خیانت هم زیاد تره توشون ولی زن حتی اگه یه راننده بشه هم کلا بی جنگی شو به رخ شوهر و اطرافیانش نشون میده اکثر زنهایی ک آرایشگر شدن شوهر شون نخواستن چون به پول زیاد رسیدن اکثر زنا ک سواد بالا داشته باشه دکتر باشه حاضر نیس با حتی شوهر کم سواد خودش زندگی کنه چ برسه بخواد جواب مثبت به خواستگاری اون مرد بده در صورتی ک دکتر زیاد داریم ک زنش کم سواد تره 

حرفتون پایه های منطق و به لرزه دراورد. این حرف شما که زن جنبه نداره اولا کاملا سلیقه ای و غیرعلمی و ...

وقتی ک مهریه شده درآمد دخترا و زنا  وقتی ک با مهریه بالا پشتوانه دارن تو بهشون بگی تهدید میکنن همینطور ک کشور به شخم هیچکس نیس و یجور تخماتیک اداره میشه سر همین مسئله مهريه هم مسئولين و قانون نوشتار ها ریدن مهریه باید زیاد باشه حتی سرمایه دارایی طرف باشه ولی موقع گرفتن به شرط و شروط ها یک من صیغه اصلا قبول ندارم برگه صیغه بیارن هر غلطی کنن زن داشته باشن قبول ندارم خیانت حساب میشع پس خیانت دزدی معتادی و عدم ترک کردن و پاکی دست بزن خلاف وووو مهریه باید خود دادگاه از حلقوم مرد و خانوادش بکشه بیرون میگم خانوادش چون خانواده میدونه پسر شون چ گوهیه ک انداخته به دختر مردم