دیشب رفتیم پیش دکتر با اینکه زود رفته بودیم و دکتر گفت 8اردیبهشت بیا الان زوده دیده نمیشه بعدش همسرم گفت بریم براش ی چیزی بگیریم. اینم اولین خریدمون.
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
اخییی خیلی قشنگه خیلی حس خوبی داره منم هنوز سونوتعیین جنسیت نرفتم ولی دیشب ازجلوی فروشگاه بازی های ف ...
اره ی عالمه چیزای ریزه میزه بود تو مغازه. خیلی لباسا بامزه بود
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بسلامتی عزیزم تبربک میگم انساالله دوران بارداری خوبی داشته باشی منم هنوز جنسیتو نمیدونم یخو ...
مرسی گلم. شما هم مبارک نی نی نازنین باشه
خیلی ممنون انشاالله که خدا صدا تو میشنوه منم برات دعا میکنم بچتو سالم بغل بگیری
ان شاالله گلم. ممنون عزیزم
خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!! تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!! خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود
مرسی گلم. چشم حتما حتما دعا میکنم.ان شاالله خدا مثل ما سوپرایزشون کنه . زود باردار میشه ان شاالله
جووووووون دلم عزیززززممممممم... انشالله به سلامتی بغلش کنی... وااای چقدر دلم خواست خرید واسه نی نیم. ...
مرسیییییی گلم. اره. وقتی میری فروشگاه ی عالمه چیز ریزه میزه میبینی خیلی لذت بخش و بامزه ان مخصوصا لباسا