2777
2789
عنوان

اولین خریدمون برای نی نی خداخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 53 پست
اخییی خیلی قشنگه خیلی حس خوبی داره منم هنوز سونوتعیین جنسیت نرفتم ولی دیشب ازجلوی فروشگاه بازی های ف ...

اره ی عالمه چیزای ریزه میزه بود تو مغازه. خیلی لباسا بامزه بود

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش قدم باشه نینیت

مرسی گلم

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
بسلامتی عزیزم تبربک میگم  انساالله دوران بارداری خوبی داشته باشی منم هنوز جنسیتو نمیدونم یخو ...

مرسی گلم. شما هم مبارک نی نی نازنین باشه 

ان شاالله عزیزم. امیدوارم و از خدا میخام که همین ماه باردار بشی 

خیلی ممنون انشاالله که خدا صدا تو میشنوه 

منم برات دعا میکنم بچتو سالم بغل بگیری

خدایا شکرت انشاالله همه چی خوب پیش میره
خیلی ممنون انشاالله که خدا صدا تو میشنوه  منم برات دعا میکنم بچتو سالم بغل بگیری

ان شاالله گلم. ممنون عزیزم 

عزییییزم 😍😍😍 خدا برات نگه داره ان شاالله 😍😍😍😘😘😘😘 برا خواهر منم دعا کن خیلی منتظره 😔

خوشحال شدم 💕❣💕❣💕❣

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
به به دوست عزیزم. احسنت به شما. ماروهم دعاکنید بانی نی تو شکمتون

چشم انشاالله تواین ماه پربرکت وبه حق مولودهای های این ماه خدادامن همه مامانای منتظر روسبزکنه😊😊😊😊😊

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ای جان مبارکش باشه ایشالله قدمش خیر باشه براتون 

خرید وسایل نی نی خیلی مزه میده 

من که هر روز همش میرم اتاق دخترم و وسایلاشو نگاه میکنم من و باباش بی صبرانه منتظرش هستیم 

ایشالله همه نی نی ها به سلامتی به دنیا بیان 

واااي آفرين احسنت به اين اصطلاح زيبا"خداخواسته" 

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

منم خداخواسته باردارم ولي نميتونستم يه اصطلاح خوب پيدا كنم، ممنونم ازت، اميدوارم همه ني ني ها و پدر و مادرا تندرست باشن، و همه به آرزوهاشون برسن🙏

عزییییزم 😍😍😍 خدا برات نگه داره ان شاالله 😍😍😍😘😘😘😘 برا خواهر منم دعا کن خیلی منتظره 😔 خوشح ...

مرسی گلم. چشم حتما حتما دعا میکنم.ان شاالله خدا مثل ما سوپرایزشون کنه . زود باردار میشه ان شاالله 

اره ی عالمه چیزای ریزه میزه بود تو مغازه. خیلی لباسا بامزه بود

اره خیلی چیزای قشنگی بود بزورجلوی خودموگرفتم که نخرم 😆😆😆انشاالله قدم نی نیتون پرازخیروبرکت باشه وصحیح وسالم بیادبغلتون😊😊😊😊😊

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

جووووووون دلم عزیززززممممممم... انشالله به سلامتی بغلش کنی... وااای چقدر دلم خواست خرید واسه نی نیم. ...

مرسیییییی گلم. اره. وقتی میری فروشگاه ی عالمه چیز ریزه میزه میبینی خیلی لذت بخش و بامزه ان مخصوصا لباسا