2777
2789
عنوان

اولین خریدمون برای نی نی خداخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 53 پست

آخی مبارکه بااینکه دوتادکتربهم گفتن دختره بازمن موندم سنوهفته۳۰روبرم بعدبرم خریدولی همسرجان اینقدذوق داشت دودست لباس براش خرید🤗🤗

امیدت فقط به اون بالایی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان.بچه اولته

بله عزیزم. اولیه

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

خدا خدا😍😍😍😍مبارکتون باشه عزیزم،یاد خریدای خودم افتادم،دخترم دیروز یکسالش شد...چقدر واسه باردار شدنم بخدا التماس کردم...والان هروقت یاد اونموقع میفتم اشکام میریزن بی اختیار...مثل الان

❤❤❤
ای جانم انشاالله به سلامتی

مرسی گلم

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
چه خوشکله وبانمکه

مرسی گلم  

خدایا منم باردار باشم این ماه 😍😍😍😍😍😍

ان شاالله عزیزم. حتما هستی اگه خدا بخواد

خدا خدا😍😍😍😍مبارکتون باشه عزیزم،یاد خریدای خودم افتادم،دخترم دیروز یکسالش شد...چقدر واسه باردار ش ...

ببخشید سوال میکنم براشون جشن تولد گرفتین ؟؟چدو هفته دیگه تولد دخترمه نمیدونم ی جشن خانوادگی چار نفره بگیرم یا ی مهمونی ۲۰-۳۰نفره 

چون خیلی اذیتم میکنه  خودشم برا عکس و فیلم همکاری نمیکنه

مبارکه اولیه؟ چند هفته ای؟

اره عزیزم اولیه. نمیدونم 6یا هفت

اخییی خیلی قشنگه خیلی حس خوبی داره منم هنوز سونوتعیین جنسیت نرفتم ولی دیشب ازجلوی فروشگاه بازی های فکری ردمیشدیم برای نی نی جونم یه مکعب روبیک گرفتم 😆😆😆😆😆

خانومای گل جنسیت تو سونوانومالی هفته ۱۸معلوم میشه؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

آخی مبارکه بااینکه دوتادکتربهم گفتن دختره بازمن موندم سنوهفته۳۰روبرم بعدبرم خریدولی همسرجان اینقدذوق ...

اره ماهم بخاطر اینکه نمی دونستیم چیه ی چیزی خریدیم که مشترک باشه 

خدا خدا😍😍😍😍مبارکتون باشه عزیزم،یاد خریدای خودم افتادم،دخترم دیروز یکسالش شد...چقدر واسه باردار ش ...

الهی عزیزم. ما نی نی خدا خواسته بود من خیلی گریه کردم که باردار شدم ولی دیگه دارم میپذیرم. شوهرم خیلی دلگرمی میده واسه همین داره استرسم کم میشه

مبارک باشه خیلی قشنگن منم خیلی دوست دارم از اینا دعا کن منم زود تر نی نی دارشم 

ان شاالله عزیزم. امیدوارم و از خدا میخام که همین ماه باردار بشی