2777
2789
عنوان

اولین خریدمون برای نی نی خداخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 53 پست
ای جان مبارکش باشه ایشالله قدمش خیر باشه براتون  خرید وسایل نی نی خیلی مزه میده  من که ه ...

عزیزم منم ان شاالله که سالم بیاد بغلتون دختر نازنین تون

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
واااي آفرين احسنت به اين اصطلاح زيبا"خداخواسته"  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 منم خداخواسته ...

عزیززززم ی جورایی خدا سوپرایزمون کرده پس. من اولش خیلی ناراحت بودم گریه میکردم ولی شوهرم گفت وقتی خدا خودش خواسته ما چیکاره ایم دیگه. عزیزم ان شاالله نی نی نازت سالم بیاد بغلت

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی چیزای قشنگی بود بزورجلوی خودموگرفتم که نخرم 😆😆😆انشاالله قدم نی نیتون پرازخیروبرکت باشه و ...

مرسی عزیز.نی نی ناز شما هم همینطور 

خدا را شکر که مامان شدی قدر هدیه ای که خدا بهت داده را بدون برای مهتاب و هاجر هم دعا کن باردار شن ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم واسشون 

ببخشید می پرسم با جلوگیری حامله شدی

بله. حتی قرص اورژانسی هم خوردم