عزیزم ببین تحمل کردن کار درستی نیس. من نگفتم خواهرت بد رفتاری رو تحمل کنه. ولی خودشم نباید کاری کنه که به بدرفتاری طرف مقابل دامن بزنه و متاسفانه رفتارای بچگونه، بدرفتاری رو تشدید میکنه. سر اینکه منت میذاره باید درست باهاش حرف بزنه و اگه درست نشد بره مشاور. مشکل اولش اینه که چرا باید خواهرش که شما باشی تا این حد جیک و پیک زندگیشون رو بدونی. نقدم به شما نیس گلم. میگم خواهرت تا وقتی به استقلال شخصیتی نرسیده که این مشکلات پیش پا افتاده مثل منت گذاشتنِ شوهر رو هندل کنه، نباید ازدواج میکرد. حالا ازدواج کرده نباید بچه دار میشد. حالا بچه دار شده این کارا چیه ؛ تو کامنت قبلیت گفتی فحش داده به شوهرش. منم از اول گفتم طبق کامنتای تو دارم میگم. و از اول گفتم رفتارای شوهرش خوب نیس؛ اگه خوب بود که مشکلی نبود. یه مشکلاتی هس ولی مهمه چجوری با مشکل برخورد کنه.
اولش اینه که بین خودشون حل کنن و دوم اگه حل نشد از مشاوره کمک بگیرن ....
شغلش چی بوده خواهرت؟ یعنی واسه شغلش زحمت نکشیده که شوهرش بگه بذار کنار بگه باشه؟ مگه شوهرش نمیدونسته با یه زن شاغل ازدواج کرده و مگه دوره آشنایی درباره این چیزا به توافق نرسیدن؟ کلا نوع رابطه شون همه جوره مشکل داره و از پایه مشکل داره. همش یا دعوا و خشونت و دخالت اطرافیانه یا تحمل کردن!
عزیزم صبر کردن خوبه ولی تحمل کردن خوب نیس و این دو تا با هم فرق داره. با صبر کردن آدما رشد میکنن. ولی با تحمل کردن، درونشون پر از عقده میشه و طلبکار میشن و طاقتشون کم میشه.
قرار نیس ماها چیزی رو به زور تحمل کنیم.
متاسفانه خونواده ها هم ظاهرا متوجه نیستن که این نوع رابطه بین زن و شوهر اشتباهه و با دخالت کردن دارن مشکل رو سخت تر میکنن. به نظرم همینجا شما دیگه بکشید کنار و به خواهرت بگو من کنارتم و هر وقت خواستی بیا خونمون ولی مشکلاتت رو خودت با کمک مشاور حل کن و بهتره ما دخالت نکنیم. نذار شوهرت زنگ بزنه بهش و ناخواسته آتیش بیار معرکه نشین. به خواهرت بگو فردا بره مشاورِ خانواده