2777
2789
عنوان

لوازم آرایش های خوبی که مصرف کردید؟

1391 بازدید | 45 پست

میخواهم امروز برم لوازم آرایش بخرم،کرم پودر و کانسیلر که قطعیه،یک کرم پودر سبک و مات میخوام به نظرتون چی خوبه؟  کلآ اگر تجربه خوبی از هر چی لوازم آرایش زدید بیاین بگین  یا چیکار میکنین که آرایشتون خوبتر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم پودر خییلی سنگینه پوست رو خراب میکنه دکتر به من گفت بهترینش کرم ضد آفتاب کودکان هست 

حالا اگه خییلی کم استفاده کنی باز عیب نداره 

کرم پودر اصل باشه مارک مک خوبه 

کانسیلر هم میبلین

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

کلا میخوای ارایشت بهتر بشه باید پرایمر بزنی قبللل هرچیی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پرایمر پوستو خراب نمیکنه؟حس میکنم صورت نفس نمیکشه

اتفاقا پرایمر ی مانع میشه ک کرم پودرا پوستو خراب نکنه ارایشم بهتر بشه.موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.